Konyaspor’da kadro şekilleniyor

Konyaspor’da kadro şekilleniyor

Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken teknik direktör Bülent Korkmaz’ın kafasındaki kadro da yavaş yavaş şekilleniyor. Korkmaz bazı oyuncuların kiralık gönderilmesini isterken bazı oyuncuları ise kadroda düşünmüyor

Yeni sezon hazırlıklarına Kayacık Tesislerinde devam eden Konyaspor’da yeni sezonun kadrosu şekillenmeye başladı. Teknik direktör Bülent Korkmaz bazı oyuncuların kiralık gönderilmesini isterken bazı oyuncuları ise kadroda düşünmüyor

Şuana kadar transferde 3 ismi kadrosuna katan Konyaspor’da şimdi ki hedef ise santrfor bölgesi. Geçtiğimiz sezon gol konusunda büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip gol bölgesine 2 kaliteli takviye yapmak için yoğun bir mesai harcıyor.

THURAM’IN YANINA İKİ OYUNCU

Konyaspor’da gol bölgesindeki tek oyuncu olan Thuram’ın yanına iki oyuncu daha gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon gol konusunda büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip gol bölgesine 2 kaliteli takviye yapmak için yoğun bir mesai harcıyor. Bu oyuncuların da takıma katılması ile birlikte yeşil-beyazlı ekibin kadrosu tamamlanmış olacak.

YABANCI SAYISI 13

Transfer çalışmalarını sürdüren İttifak Holding Konyaspor’da bir yandan da yabancı kontenjanı hesapları başladı. Samuel Eduok transferi ile kadrodaki yabancı sayısı 13’e yükseldi. En az 2 yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katması beklenen yeşil-beyazlı ekibin, mevcut oyunculardan en az birini göndermesi gerekiyor.

HURTADO İSTENMİYOR ERDON KİRALANACAK

Yabancı sayısı hesapları yapan Konyaspor Hurtado’yu yeni sezon kadrosuna almayacak. Sözleşmesinin feshi için kulüpler masada olan deneyimli oyuncuda olumlu sonuç alınamasa bile federasyona bildirilmeyecek. Teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından istenmeyen oyuncunun kadro dışı bırakılması bekleniyor.

Konyaspor’da Makedon futbolcu Erdon Daci’nin kiralanması kesinleşti. Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın yeni sezonda planları arasında yer almayan genç futbolcu kiralık olarak gönderilecek.

SERKAN TATLICAK’TA

Konyaspor’da sözleşmesi devam eden Serkan Kırıntılı teknik Direktör Bülent Korkmaz tarafından yeni sezon kadrosuna dahil edilmedi. Tecrübeli kaleci çalışmalarını bireysel olarak Tatlıcak’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Serkan’ın takımdan ayrılması için bonservis almak ya da takas yapmak amacında.

GENÇ OYUNCULARIN DURUMU BELLİ OLACAK

Konyaspor’da kamp kadrosunda yer alan birçok oyuncunun durumu da bu hafta içerisinde netlik kazanacak. Yeşil-beyazlı ekiple sözleşmeleri bulunan Kadir Kaan Özdemir, Vedat Bora, Savaş Polat’ın durumları henüz netleşmedi. Bu isimler, ya yeniden başka takıma kiralanacak ya da sözleşmeleri feshedilecek. Pilot takımdan kampa katılan oyunculardan Seydi Kayasoy ve Güray Gazioğlu ise tekrar 1922 Konyaspor’a gönderildi. Sağ kanat oyuncusu ekrem Kayılıbal’un durumu ise henüz netlik kazanmadı. Ancak genç oyuncu kamp başından beri A takımla antrenmanlara çıkıyor.

ANTRENMANA TAKVİYE

Milli takımlara giden isimlerle beraber hafif sakatlıkları olan bazı isimlerin antrenmanlara katılmaması sebebiyle teknik direktör Bülent Korkmaz, altyapıdan çok sayıda genç oyuncuyu çalışmalara davet etti.

Yeşil-beyazlı ekipte 16 yaşındaki kaleci Mehmet Erdoğan, 17 yaşındaki kaleci Ali Rıza Özdemir, 17 yaşındaki orta saha oyuncusu İzzet Karaboğa, yine 17 yaşındaki orta saha Emre Pehlivan çalışmalarda yer aldı. Geçen sezon olduğu gibi genç orta saha oyuncuları Ali Karakaya ve Şener Kaya A takımda yer alacak. Bülent Korkmaz, genç isimlerle özel olarak ilgilenerek desteklerini iletti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Konyaspor’da Sehic, Musa Çağıran ve Eduok’tan sonra transfer çalışmaları devam ederken, forvet mevkisi için düşünülen Oscar Estupinan transferi olumsuz sonuçlandı. Yeşil-beyazlı ekip farklı alternatiflere yöneldi. Konyaspor’da forvet mevkisi için Fransa ile Belçika Ligi’nden düşünülen Senegal ve Nijeryalı 2 forvet oyuncusu için de temaslar devam ediyor. Yeşil-beyazlı transfer komitesi iki futbolcuya tekliflerini sunarken, kulüplerinden ve menajerlerinden cevap bekleniyor. Bu iki transferin önümüzdeki hafta başında netleşeceği ve olumlu sonuçlanması halinde 2 futbolcuyla da kiralık olarak sözleşme imzalanması bekleniyorKonyaspor’da yapılacak 2 forvet transferinin ardından gözler yeri oyunculara çevrilecek. Anadolu Kartalı’nın takımın ana iskeletini oluşturduktan sonra yerli oyuncuları hedefleyeceği, alt liglerden yetenekli isimleri kadrosuna katacağı ifade edildi

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.