Konyaspor’da işler iyi gitmiyor

Konyaspor’da işler iyi gitmiyor

Konyaspor'da krizler art arda geliyor. İlhan Palut ile yollarını ayırarak taraftarına şok yaşatan yeşil-beyazlı ekip aldığı skorlarla da camiaya büyük hayal kırıklığı yaşattı.  

Konyaspor'da krizler art arda geliyor. İlhan Palut ile yollarını ayrırak taraftarına şok yaşatan yeşil-beyazlı ekip aldığı skorlarla da camiaya büyük hayal kırıklığı yaşattı.  

 Yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic ile çıkış yakalamak isteyen Konyaspor Ankaragücü'nün ardından Başakşehir'e de yenildi. Stanojevic yönetiminde çıktığı 3 maçı da kaybeden Yeşil-Beyazlı ekip ligde kötü gidişatın ve yaşanan krizlerin önüne geçmenin planların yapıyor. 

KONYASPOR 3 PUANA HASRET  

İlhan Palut yönetiminde lige iyi başlayan Konyaspor ligin ilk yarısında deplasmanda en çok puan toplayan takım unvanını elde etmeyi başarmış, üst üste alınan galibiyetleri ile ligde üst sıraları zorlamaya başlamıştı. Dünya Kupası arası sonrası alınan beraberlikler ve üst üste kaybedilen maçlar sonrası Palut ile yolları ayırma kararı alan Konyaspor takımın başına Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic’i getirdi. Ligin ikinci yarısına Stanojevic ile başlayan yeşil beyazlı ekip Sırp hoca ilk Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep’e karşı verdi.  Normal süresi berabere biten karşılaşmada penaltılar sonucunda elenen taraf Konyaspor oldu. Türkiye Kupası’na vedan eden Anadolu Kartalı, kötü gidişata engel olamadı ve Ankaragücü ve Başakşehir’e mağlup oldu. Konyasporun galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Yeşil Beyazlı ekip son zamanlarda yaşadığı puan kayıplarıyla 27 puanla 8.sırada yer aldı

STANOJEVİC’İ BEKLEYEN ZORLU FİKSTÜR 

Konyaspor’un yeni hocası kötü gidişatı engellemenin yolunu ararken Anadolu Kartalı'nı son 4 haftada oldukça zorlu bir fikstür bekliyor. Perşembe günü kritik maçta kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak olan Konyaspor ardından Kadıköy' de Fenerbahçe ile daha sonra Giresunspor ve Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 8. Sırada yer alan Konyaspor  aldığı sonuçlarla üst sıralardan uzaklaşırken  alt sıralarda bulunan takımlarla da arasındaki puan farkı kapanıyor

SAİT ÇELİK   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum