Konyaspor'da hedef orta saha ve golcü

Konyaspor'da hedef orta saha ve golcü

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da transfer gündemi orta saha ve golcü oyuncu. Kaleye İbrahim Sehic’i transfer eden yönetim defansı da sağlama alarak gözünü orta saha ve golcü transferine çevirdi

Geçtiğimiz sezon gol yollarında büyük sıkıntı çeken İ.H. Konyaspor’da yönetim ileri ucu güçlendirmek adına yoğun bir çalışma sürdürüyor. Bajic ve Thuram’dan beklenen verimi alamayan yeşil-beyazlı ekip gol sorununa çare olacak bir isim için temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın raporu doğrultusunda hareket eden transfer komitesinin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Golcü transferi için çalışan yönetimin bir gözü de orta sahaya yapılacak takviyede Jonsson’un takımdan ayrılması ile birlikte bu bölgeye de bir transfer düşünen yeşil-beyazlı ekip takımın yapısına uygun bir futbolcuyu kadrosuna dahil etmek istiyor.

İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, yönetimle yaptığı transfer zirvesinde bir yerli bir de yabancı golcünün alınmasını istemişti. 40 haftalık uzun lig maratonunda hücumda bol alternatifli bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan yeşil-beyazlı ekip, hem yerli hem de yabancı golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Konya'ya getirdiği Muhammet Demir ile anlaşamayan yeşil-beyazlı ekip, bu mevki için yoğun bir mesai halinde. Mali anlamda rahat olmayan Konyaspor yönetimi, TFF'nin beklediği harcama limitlerini de düşünerek dikkatli hareket ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, şu ana kadar Boşnak kaleci İbrahim Sehic'in renklerine katarken, yeni sezonun başlamasına kadar en az 4-5 takviye daha yapmak amacında. Ekim başına kadar transfer süresi için zamanı olan Konyaspor, ilk olarak öncelik verdiği forvet, kanat ve ortz saha takviyelerini yapmayı düşünüyor. Şu anda transfer piyasasının yüksek olduğu öğrenilirken, eylül ayında fırsat transferlerinin olabileceği ifade edildi. Süper Lig'de yeni sezonda ilk 10 içine girmeyi hedefleyen ve rahat bir sezon yaşamak isteyen temsilcimiz, geçmiş yıllarda transferde yaptığı yanlış hamleleri bu sezon yapmak istemiyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum