Konyaspor'da hedef 2’de 2

Konyaspor'da hedef 2’de 2

Sivasspor karşısında kaybeden Konyaspor kalan iki maçını kazanarak ligi sonlandırmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip evinde Karagümrük ile son maçında ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 Futbol Sezonunda son 2 haftaya girilirken Konyaspor kalan maçlardan iki galibiyet alarak 6 puan toplamayı hedefliyor.

Süper Lig’in 36. haftasında Demir Grup Sivasspor’a konuk olan ve rakibine 1-0 yenilen yeşil-beyazlılar kalan iki maçını da kazanmak istiyor.

Arabam.com Konyaspor, Demir Grup Sivasspor maçının ardından sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Anadolu Kartalı, sahasında seyircisi önündeki karşılaşmaya mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. Konyaspor, 2023-2024 Futbol Sezonuna Beşiktaş’la İstanbul’da oynayacağı maçla nokta koyacak. Yeşil-beyazlıların bu mücadeledeki hedefi de en az 1 puan olacak. 49 puanla 7. Konyaspor’da kalan 2 haftadaki hedef en yüksek 6 puan alarak ligi minimum 55 puanla kapatmak olacak.

KARAGÜMRÜK HAZIRLIKLARI BAŞLADI

arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta maçında Fatih Karagümrük ile oynayacağı sezonun son iç saha maçının hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic gözetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Erser Grup 1 nolu sahada yapılan idman, ısınma çalışmaları ile başladı.

futbolcular, daha sonra dar alanda pas ve top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde orta, şut ve sonuçlandırma taktik varyasyonları üzerinde duruldu. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Öte yandan Sivasspor karşılaşmasında ilk 11’de başlayan oyuncular, yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Yeşil-beyazlılar, Karagümrük maçının hazırlıklarını bugün saat 16.30’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.