Konyaspor’da gündem teknik direktör: Kredisi kalmadı

Konyaspor’da gündem teknik direktör: Kredisi kalmadı

Tümosan Konyaspor’da Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen teknik direktör Hakan Keleş’in performansı camiayı memnun etmedi.

Yeşil-beyazlı taraftarlar genç teknik adam ile yolların ayrılmasını istiyor.
Ligde kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor’da teknik direktör değişikliği de beklenen etkiyi yapamadı.

Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen 51 yaşındaki teknik direktör Hakan Keleş bugüne kadar ligde 6 kupada ise 2 karşılaşmaya çıktı. Keleş ligdeki 6 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi aldı.
Genç teknik adam kupada ise takımının başında çıktığı iki maçı da kazandı

SİVASSPOR MAĞLUBİYETİNİN SORUMLUSU OLDU

Hakan Keleş’in bu istatistikleri taraftarın tepkisini çekerken Sivasspor maçındaki kadro tercihi ve oyuncu değişikleri de camiadan büyük eleştiri aldı.
Yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar sosyal medya platformlarında yaptıkları paylaşımlarla teknik direktör Hakan Keleş ile yolların ayrılması gerektiği fikrini savundu. Taraftarlar genç teknik adamın Konyaspor’u içinde bulunduğu durumdan çıkaramayacağını düşünüyor.

YÖNETİM RAPOR İSTEDİ

Tümosan Konyaspor yönetimi teknik direktör Hakan Keleş’ten Sivasspor yenilgisi sonrası rapor istedi. Genç teknik adamın Sivasspor karşısındaki kadro tercihi ve maç içinde yaptığı değişiklikler hakkında yönetime detaylı bir rapor sunduğu ifade edildi

KREDİSİ KALMADI

Konyaspor’un başında bugüne kadar ligde 6 kupada ise 2 karşılaşmaya çıkan Hakan Keleş’in artık kredisi kalmadı. Keleş’in durumu oynanacak Samsunspor maçı sonrasında netleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum