Konyaspor'da gözler sakat oyuncularda

Konyaspor'da gözler sakat oyuncularda

Son haftalarda sakat oyuncuların fazlalığından dolayı kadro sıkıntısı yaşayan Konyaspor’da milli aranın bu açıdan iyi değerlendirilmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte gözler sakat oyuncuların durumlarında olacak

Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup eden ve 4 haftalık galibiyet hasretini Kadıköy’de dindiren Konyaspor’da izin bitti. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla 9.haftada iç sahada Kasımpaşa ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı. Oyuncularımız salonda yapılan çalışma ile başlayan antrenmanı sahada gerçekleştirilen pas çalışması, minyatür kalelerde oyun ve maç ile tamamladı. Antrenmana milli takımlarda bulunan ve sakat futbolcular katılmadı.

Sezonu büyük ölçüde kapatan Marin Anicic ve henüz takımla çalışmalara başlamayan Volkan Fındıklı harici, sakatlıklar ve rahatsızlıklar nedeniyle, son Fenerbahçe karşısına; Uğur Demirok, Ömer Ali Şahiner, Ahmet Çalık, Samuel Eduok, Musa Çağıran, Amir Hadziahmetovic’ten yoksun çıkmıştı. Milli arada teknik ekip bu oyunculardan gelecek güzel haberleri bekliyor. Yaklaşık 2 haftalık arada bu oyuncuların takıma dönecek hale gelmesi ümit ediliyor.

KRAVETS KADRODAN ÇIKARILDI

Konyaspor'un golcü oyuncusu Artem Kravets, Ukrayna Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı

Ukraynalı golcü Artem Kravets, gösterdiği iyi performansla ülkesinin milli takımına çağrılırken, sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarılmak zorunda kaldığı öğrenildi. 31 yaşındaki golcü futbolcunun yapılan çalışmada sakatlık yaşadığı ifade edilirken, oyuncunun sakatlığının daha da ciddi boyuta gelmemesi için milli takımdan affını istedi. Ukrayna Milli Takım heyetinin bu isteğe olumlu cevap verdiği ve oyuncunun aday kadrodan çıkarıldığı bildirildi. Konya'ya dönen Kravets'in tedavisinin burada süreceği ve Kasımpaşa maçına hazır olacağı öğrenildi.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.