Konyaspor’da gözler Beşiktaş maçına çevrildi 

Konyaspor’da gözler Beşiktaş maçına çevrildi 

Sezonun ilk haftasını bay geçen Konyaspor siftahı 2. hafta  Gençlerbirliği deplasmanında yaptı.

Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle golsüz berabere kalarak lige 1 puanla başladı. Bu sonuçla ligin ilk haftasını BAY geçen Konyaspor ile 2. haftada puanla tanışan Gençlerbirliği ligdeki ilk puanlarını aldı. Yeşil-beyazlı ekipte gözler iç sahada oynanacak olan Beşiktaş maçına çevrildi. Konyaspor bu maçın hazırlıklarına Kayacık Tesislerinde yaptığı çalışma ile başladı. 

KARTAL 2 AY SONRA EVİNDE 

Geçtiğimiz sezonun son maçını 25 Temmuz tarihinde Alanyaspor ile oynayan ve bu maçı 3-2 kaybeden Konyaspor iki ay sonra evinde sezonun ilk maçına çıkacak. Ligin ilk haftasını bay geçen Yeşil-beyazlı ekip yeni sezonun açılışını Gençlerbirliği deplasmanında yaptı. Konyaspor bu sezon evindeki ilk maçında 3. haftada Beşiktaş ile karşılaşacak. 27 Eylül Pazar Günü saat 16.00’da başlayacak maç ile Konyaspor 2 aylık aranın ardından evinde ilk maçına çıkacak.

MEDAŞ İSMİ İLE İLK RESMİ MAÇ 

İttifak Holding Konyaspor sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı ile evinde sezonun ilk karşılaşmasına çıkarken Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu ise Medaş ismi ile de ilk resmi müsabakasına ev sahipliği yapacak. Konyaspor Kulübü geçtiğimiz günlerde Medaş ile stadyum isim sponsorluğu konusunda anlaşma imzalamıştı.

SPOR SERVİSİ 

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.