Konyaspor’da gerileme dönemi 

Konyaspor’da gerileme dönemi 

Çaykur Rizespor deplasmanında beklenmedik bir skorla rakibine 5-3 yenilen İ.H. Konyaspor puan sıralamasında 13. sıraya geriledi. Yeşil-beyazlı ekibin galibiyet hasreti ise 4 maça çıktı. Kalan maçlarda zorlu bir fikstür ise Anadolu Kartalı’nı bekliyor 

İ.H. Konyaspor İlhan Palut’un gelişiyle birlikte iyi bir çıkış yakalamasına rağmen son 4 maçtır galibiyete hasret kaldı. Küme düşme korkusunu matematiksel olarak üzerinden atmak isteyen yeşil-beyazlı ekip ayağına gelen avantajları da bir bir tepti. Çaykur Rizespor deplasmanında 2-0’lık üstünlüğü koruyamayan Anadolu Kartalı rakibine 5-3 gibi ağır bir skorla mağlup oldu. Bu yenilgi ile birlikte 41 puanda kalarak 13. sıraya gerileyen Konyaspor’da taraftarlar son haftalara yine tedirgin girdi. 

GALİBİYET HASRETİ 4 MAÇA ÇIKTI 

Milli maç arasının ardından deplasmanda Erzurumspor'u mağlup eden Konyaspor, bu galibiyetin devamını getiremedi. 

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig'de son 4 karşılaşmada 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hiç kazanamadı. Söz konusu dönemde Ankaragücü ve Kayserispor ile berabere kalan Konyaspor, Sivas ve Rize deplasmanlarından ise puan çıkaramadı. 

KARTALI ZORLU FİKSTÜR BEKLİYOR

 Son 4 maçını kazanamayan Konyaspor kalan haftalarda zorlu rakiplerle karşılaşacak.

 Yeşil-beyazlı ekip kalan 6 haftada Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile sahasında, Galatasaray, Göztepe ve Antalyaspor ile ise deplasmanda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum