Konyaspor'da gençlerden beklenti büyük!

Konyaspor'da gençlerden beklenti büyük!

Maliyetleri düşürmek isteyen kulüpler, yerli ve genç oyuncuları takibe aldılar. Konyaspor’da kadrosunda bulunan ve alt yapıdaki oyunculardan gelecek adına büyük beklenti içinde. Yeşil-beyazlı ekibin profesyonel genç oyuncularını sizler için derledik.

Süper Lig kulüpleri transfer döneminde yerli ve genç futbolculara yönelecekler.

Geleceğe yönelik yeni bir yabancı sınırlaması beklentisi ve maliyetleri düşürme düşüncesi, kulüpleri genç yerli havuzunu büyütmeye yöneltmiş durumda.

İttifak Holding Konyaspor’da  mali anlamda sıkıntı yaşmamak adına kendi öz değerlerinden en iyi şekilde yararlanmayı planlıyor.

İttifak Holding Konyaspor’un kadrosunda şuanda 10 tane genç oyuncu bulunuyor.  Yeşil-beyazlı ekibin 9 oyuncusu ise çaşitli takımlarda kiralık olarak forma giyiyor.

Konyaspor’un kadrosunda bulunan genç oyuncular şu şekilde

OZAN CAN ORUÇ: Konyaspor’un Altınordu’dan transfer ettiği 2000 doğumlu  kaleci. Genç oyuncunun 5 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

MÜCAHİT CAN ATALAY: 1922 Konyaspor’dan A takıma gelen kaleci 1991 doğumlu.Atalay’ın sözleşmesi bu sezon sona erecek.

ALİ KARAKAYA: Konyaspor altyapısından yetişen orta saha oyuncusu 2002 doğmlu. Oyuncunun sözleşmesi 2021 yılında sona erecek.

AMİR HADZİAHMETOVİC:  Konyaspor’un Bosna Hersekli orta saha oyuncusu 1997 doğumlu ve bu sezon sözleşmesi sona erecek.

ERDON DACİ: Konyaspor altyapısından yetişen Makedon forvet oyuncusu 1998 doğumlu. Daci’nin sözleşmesi bu sazon sona erecek.

HÜSEYİN AYBARS TÜFEKÇİ: Konyaspor altyapısından yetişen ve Konyalı stoper 2000 doğumlu. Oyuncunun sözleşmesi bu sazon sona erecek.

HÜSEYİN MERT UYANIKER: Konyaspor altyapısından yetişen ve Konyalı oyuncu 2000 doğumlu. Genç futbolcu önlibero ve orta saha mevkilerinde forma giyiyor. Oyuncunun sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

MERT DİKİCİ:  Konyaspor altyapısından yetişen ve Konyalı oyuncu 2000 doğumlu. Genç futbolcu  santraforve orta saha mevkilerinde forma giyiyor. Oyuncunun sözleşmesi bu sezon sona eriyor.

OĞUZHAN ESKİKÖY: Konyaspor altyapısından yetişen  oyuncu 2001 doğumlu. Genç futbolcu orta saha mevkiinde, sağ ve sol tarafta forma giyiyor. Futbolcunun sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

Şener Kaya : Konyaspor altyapısından yetişen  oyuncu 2003 doğumlu. Genç futbolcu orta saha mevkiinde, sağ ve sol tarafta forma giyiyor. Futbolcunun sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

KİRALIK GENÇLER

ABDÜLKERİM BARDAKÇI: Altay’da forma giyen 25 yaşındaki stoper önümüzdeki sezonlarda A takımda forma giyebilir:

VEDAT BORA: Adanademirspor’da forma giyen 25. yaşındaki orta saha oyuncusu önümüzdeki sezonlarda A takımda forma giyebilir

MÜCAHİT CAN AKÇAY: Sezonun ikinci yarısında TFF 1. Lig Ekibi Ümraniyespora kiralanan 22 yaşındaki santrafor önümüzdeki sezonlarda A takımda forma giyebilir

ALİ YAŞAR: Altınordu’da forma giyen 25 yaşındaki sol bek  önümüzdeki sezonlarda A takımda forma giyebilir

SAVAŞ POLAT: Adanaspor’da forma giyen 23 yaşındaki sağ bekönümüzdeki sezonlarda A takımda forma giyebilir

KADİR KAAN ÖZDEMİR: Bayrampaşa’da forma giyen 22 yaşındaki stoper önümüzdeki sezonlarda A takımda forma giyebilir

AHMET ÇOLAK: Konyaspor altyapısından yetişen oyuncu 1922 Konyaspor’da forma giyiyor. 

FERHAT TÜRKOĞLU 

110.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.