Konyaspor’da Erzurumspor mesaisi başladı 

Konyaspor’da Erzurumspor mesaisi başladı 

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında 4 Nisan Pazar günü deplasmanda B.B.Erzurumspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dört günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla start verdi.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan oyuncular Abdülkerim Bardakcı, Ibrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Amar Rahmanovic, Sokol Cikalleshi, Nejc Skubic, Levan Shengelia, Farouk Miya katılmadı.

Tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Alper Uludağ, Marko Jevtovic, Marin Anicic’in de yer almadığı antrenmanda, Barış Yardımcı Atletik Performans AntrenörüÇağatay Turan yönetiminde ayrı çalıştı. Alt yapıdan İzzet Karaboğa ve Buğra Çolak’ın da katıldığı ve salonda yapılan CORE ısınma ile başlayan antrenman, sahada oynanan 5’e 2 ile devam etti.

Oyuncular, topla oyun ve koşu çalışması ile antrenmanı tamamladı.

ÇALIŞMALAR HAFTASONU DEVAM ETTİ  

İttifak Holding Konyaspor B.B. Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarında günü yapılan tek antrenmanla geride bıraktı.

Gerçekleştirilen antrenmana, milli takımlarda bulunan 8 oyuncunun yanı sıra tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Ozan Can Oruç, Alper Uludağ, Marin Anicic katılmadı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Barış Yardımcı ise daha sonra takımdan ayrı olarak çalıştı. Alt yapı oyuncuları İzzet Karaboğa, Buğra Çolak, Hüseyin Biber ve kaleci Mehmet Erdoğan’ın da yer aldığı antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, saha içerisine kurulan istasyonlarda çabukluk çalışması yaptı.

Oyuncular, antrenmanın ikinci bölümünde 5’e 3 top kapma ve pas çalışması yaparken, antrenman çift kale maç ile sona erdi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.