Konyaspor'da büyük final öncesi sevindiren gelişme

Konyaspor'da büyük final öncesi sevindiren gelişme
Konyaspor’da tüm dikkatler, 22 Mayıs’ta Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’ne çevrildi. Yeşil-beyazlı ekipte final öncesi sakat oyuncuların durumu yakından takip edilirken, Blaz Kramer’den sevindirici haber geldi.

Menisküs yırtığı bulunan ve ameliyatı sezon sonrasına ertelenen Blaz Kramer, yeniden takımla birlikte antrenmanlara başladı. Teknik heyetin sağlık ekibiyle koordineli şekilde özel program uyguladığı Sloven golcünün final karşılaşmasına yetişmesi için yoğun çalışma yürütüldüğü öğrenildi.

FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN DİNLENDİRİLMİŞTİ

Blaz Kramer, son olarak çeyrek finalde oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında forma giymiş, ardından sakatlığının ilerlememesi adına riske edilmeyerek dinlendirilmişti. Tecrübeli futbolcunun tedavi sürecinde kontrollü şekilde çalıştığı belirtildi.

whatsapp-image-2026-05-17-at-09-40-41-1.jpeg

FİNAL KADROSUNDA YER ALMASI BEKLENİYOR

Yeşil-beyazlı ekibin hücum hattındaki önemli isimlerinden biri olan Kramer’in, Trabzonspor ile oynanacak final mücadelesinde kadroda yer alması bekleniyor. Teknik heyetin, oyuncunun son durumunu maç gününe kadar yakından takip edeceği ifade edildi.

Kaynak:Ali Kaan Kurşun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.