Konyaspor’da Bruno Paz’a talip çıktı

Konyaspor’da Bruno Paz’a talip çıktı

Tümosan Konyaspor’un Angolalı futbolcusu Bruno Paz’a Türkiye’den talip çıktı. Oyuncu için Konyaspor’un kapısını çalacak Ege ekibi anlaşma sağlandığı takdirde Paz’ı renklerine bağlayacak

Yeni Asır Gazetesi’nin haberine göre Trendyol 1. Lig'de zirveye adım adım ilerleyen Göztepe ilk devrenin bitmesine iki maç kala transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılı ekip, iki sezondur Konyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Bruno Paz'ı gündeme aldı.

whatsapp-image-2023-12-19-at-14-40-14.jpeg

Önümüzdeki günlerde deneyimli oyuncu ile temasa geçmeye hazırlanan kurmaylar, Angolalı oyuncuya şartlarını sunacak. Sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek oyuncudan beklediği dönüşü alırsa ocak ayında kulübüyle masaya oturacak yönetim transferi sonlandırmak için tüm şartları zorlayacak. Sporting CP'te profesyonel olan ve Portekiz ekibinin A takımında 57 maça çıkan Paz, Farense formasını da terletti.

Konyaspor ile 40 maça çıkan ve iki de gol atan oyuncu, Angola Milli Takım formasını da 5 kez terletti. Bir süredir Göztepe Sportif Direktörü Ivan Mance'ın takibindeki Paz'ın transferinde teknik adam Stanimir Stoilov'un da oldukça istekli olduğu ve 2. yarıda kadrosunda mutlaka görmek istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum