Konyaspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti!

Konyaspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti!
Konyaspor'da Slovenyalı forvet Blaz Kramer ile yollar ayrıldı. Kramer'in yeni takımı belli oldu.

Deneyimli oyuncu, 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor ile anlaşırken TÜMOBSAN Konyaspor bu transferden bonservis geliri elde edeceği öğrenildi.

Yeşil-beyazlıların Kramer’in yerine Nantes forması giyen Mısırlı golcü Mostafa Mohamed’i kadrosuna katması bekleniyor. Yeni sözleşme ve maaşında iyileştirme isteyen Blaz Kramer’in istekleri yönetim tarafından kabul edilmedi.

Kramer’in yerine gelecek Mısırlı forvet için anlaşma yapıldı. Konyaspor Kramer düğümünün çözülmesini bekliyordu. Kramer, takım arkadaşlarıyla vedalaşıp Antalya’ya gidecek. Kramer ilk sezonunda 34 maçta 12 gole imza attı. 2025-2026 sezonunun başında Suudi Arabistan temsilcilerinden Al Akhdoud'a 644 bin euro bedelle 1 yıllığına kiralanan Kramer orada yarım sezon forma giydi ve devre arası yeniden Konyaspor'a döndü.

Yarım sezonda 15 maça çıkan 30 yaşındaki golcü 5 gole imza attı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.