Konyaspor'da 6 yıl sonra bir ilk yaşandı! Süreç aleyhte işliyor

Konyaspor'da 6 yıl sonra bir ilk yaşandı! Süreç aleyhte işliyor

Konyaspor’da kongre ertelendi. Bir hafta sonra tekrar gerçekleştirilecek genel kurul öncesi geçen her saniye kulübün aleyhine işliyor.

Tümosan Konyaspor’da 5 kasım tarihinde oynanan Karagümrük maçı sonrası olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Pazartesi günü gerçekleştirilmesi gereken genel kurul öncesinde başkanlık için aday çıkmazken yeterli çoğunluk da sağlanamadı. Olağanüstü genel kurulun ikinci oturumu çoğunluğa bakılmaksızın 27 Kasım Pazartesi günü saat 14.00’de yine Ramada Otel'de yapılacak. Konyaspor camiası pazartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurula odaklanmış durumda. Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte futbolcular ve teknik ekip de genel kuruldan çıkacak sonucu merak ediyor. Fatih Özgökçen başkanlığında görevi bırakma kararı alan Konyaspor'da, henüz resmi bir adayın çıkmaması taraftarlar kadar teknik direktör Hakan Keleş ve futbolcuları da endişelendiriyor. Kongrenin ilk oturumunun ertelenmesi ise camiayı huzursuz etti. Yeşil-beyazlı takım genel kurul havasının verdiği gerginlik ile Kasımpaşa maçına çıkacak. Konyaspor Kasımpaşa maçının ardından pazartesi günü olağanüstü genel kurulu gerçekleştirilecek.

KONYASPOR’DA 6 YIL SONRA İLK KEZ GENEL KURUL ERTELENDİ

Tümosan Konyaspor, 6 yıl sonra ilk kez bir genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı için ikinci turda başkanını seçecek. Pazartesi gerçekleşmesi planlanan ancak resmi bir adayın çıkmaması ve çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 27 kasım tarihine ertelendi. Yeşil-beyazlı camia böylelikle 6 yıl sonra bir olağanüstü genel kurulda ikinci turda başkanını seçecek. Konyaspor en son 2017 yılında ilk turda çoğunluk sağlanamadığı için ikinci turda kulübün başkanı seçilmişti. Konyaspor ayrıca 2021 yılında pandemi nedeniyle ikinci toplantıda genel kurul yapmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.