Konyaspor’a stoperden kötü haber
Yayınlanma:
Tümosan Konyaspor’un transfer listesinde bulunan Norveç’in Viking takımında forma giyen stoper Anders Bærtelsen, RA Stavanger'e açıklamalarda bulundu.
Bærtelsen, Konyaspor'dan ve başka kulüplerden gelen birkaç teklifin farkında olduğunu doğruladı. Ayrıca Viking'de takımdaki yerini kaybetmesinden dolayı mutsuz olduğunu da belirtti.
Danimarkalı stoper, “Teklifi öğrendim. Aslında gazetede bahsettiğinizden daha fazla teklif de almışlar. Oyun süremden memnun değilim. Bunu saklamanın bir anlamı yok. Bu konuda antrenörlerle de konuştum. Bu kadar az oynamaktan kimse mutlu olmaz. Konyaspor sürecinde o kadar ilerlemedik. Benim karar vermem gereken bir şey olmadı, görüşmeler ilerlemedi. Viking satılmayacağım konusunda çok net davrandı” dedi.
Kaynak:Haber Merkezi
Konya Spor





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.