Konyaspor’a Kenyalı orta saha!

Konyaspor’a Kenyalı orta saha!

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Konyaspor’da ön libero mevki için Kenya milli takımı oyuncusu Johanna Omolo’nun ismi geçiyor. 31 yaşındaki Omolo Belçika 1. Liginde top koşturuyor

İ.H. Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken transfer çalışmaları da sessiz bir şekilde devam ediyor. Şuana kadar sadece kaleye takviye yapan yeşil-beyazlı ekipte orta saha ve forvet mevki transferi için henüz somut bir adım atamadı. Fransa Liginden bir golcü ile ilgilenen Konyaspor oyuncu ile henüz imza aşamasına gelemedi.

JONSSON YERİNE OMOLO

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Konyaspor’da Jonsson’dan boşalan ön libero mevki için Kenya milli takımı oyuncusu Johanna Omolo’nun ismi geçiyor. 31 yaşındaki Omolo Belçika 1. Liginde top koşturuyor. Oyuncu ile B.B. Erzurumspor’un da ilgilendiği ifade edildi. Belçika 1. Ligi Cercle Brugge takımında forma giyen oyuncu yeni sezonun ilk 3 maçında 90 dakika sahada kaldı. Kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun transfer bedeli ise 400 bin Euro. Oyuncunun Türkiye’de oynamak istediği ve kulübüyle yollarını ayırmak için görüştüğü ifade edildi. Oyuncunun Konyaspor ile mi yoksa Erzurumspor ile mi ? anlaşacağı hafta içinde netlik kazanacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

100.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum