Konyaspor zorlu maçı  tek sayı farkla kazandı

Konyaspor zorlu maçı tek sayı farkla kazandı

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol 14. hafta karşılaşmasında evinde Sigortam .Net ile karşılaştı.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Konyaspor Basketbol 14. hafta karşılaşmasında evinde Sigortam .Net ile karşılaştı. Son dakikasına kadar nefes kesen maçı Yeşil-beyazlı ekip 83-82 kazandı.

Konyaspor bu maçı kazanarak iki maçlık kötü gidişatını sonlandırdı Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlitkte ligdeki 8. galibiyetini alarak play-off hattının içinde 6.sıraya yükseldi.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Konyaspor, etkili savunmasına rağmen ilk çeyreği 16-14 geride tamamladı. 2. çeyrekte bu kez oyuna ortak olan dev kartallar, soyunma odasına son salisede Myles Mack’ın üçlüğü ile 31-31’lik eşitlikle girdi.

Konyaspor, üçüncü çeyrekte de rakibine karşı iyi bir direnç gösterdi. Özellikle Merthan Mutlu ve Mert Çevik ile sayılar bulan yeşil-beyazlı ekip, final bölümüne de 57-57’lik eşitlikle girdi.

Mücadelenin son periyodu oldukça yüksek tempoda geçti. İki takımda özellikle hücumdaki etkili oyunları ile üst üste sayılar buldu. Maçta son sözü Mayls Mack söyledi. Son saniyelerin nefes kestiği maçta genç oyun kurucu serbest atışlardan dev kartalları 83-82 öne geçirmeyi başardı. Bu skor aynı zamanda maçın sonucu oldu

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.