Konyaspor yönetiminden skandal karar!

Konyaspor yönetiminden skandal karar!

Konyaspor'daki kötü gidişat devam ederken, kulüp yönetimi de hatalı kararlar almayı sürdürüyor.

Konyaspor yönetimi, İstanbulspor karşılaşmasında batı alt tribünü bilet satışını durdurdu. Buna gerekçe olarak ise Ankaragücü maçında tribündeki seyircilerin yönetimi istifaya davet etmesi gösterildi.

adsiz-001.jpg

İlhan Palut'un gönderilmesi, son haftalarda alınan mağlubiyetler, “gitmeyecek” denilen oyuncuların takımdan ayrılması, kulüpteki ekonomik tablo, Konyaspor'daki kaosu artırdı. Taraftarların büyük kısmı, yönetimi istifaya davet etti. Daha önce hiçbir krizle karşılaşmamış Konyaspor yönetimi ise bu süreçte ne yapacağını şaşırdı. Üzerindeki baskının artmasıyla birlikte, yönetim yanlış kararlar almaya devam ediyor. 

TARAFTARDAN ÖZGÖKÇEN VE GÖKSU İDDİASI! 

Son olarak  İstanbulspor karşılaşmasında batı alt tribünü bilet satışı durduruldu. Taraftar ise sosyal medyada bu kararın alınmasında direkt Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen'in ve Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu'nun etkili olduğunu iddia ederek, sert tepki gösterdi. 

YÖNETİMDE AYNI SENARYONUN YAŞANMA ENDİŞESİ!

Bu kararın alınmasına gerekçe olarak da Ankaragücü maçında batı alt tribününde maç izleyen taraftarlar ile yönetim arasında yaşananlar gösterildi. Diğer tribünde olduğu gibi, Batı altta maç izleyen taraftarlar da yönetimi maçın son bölümlerine doğru istifaya davet etti. Zaman zaman tribündeki cefakâr Konyaspor taraftarlarıyla yönetim arasında gerginlikler de yaşandı. İstifa çağrısını kaldıramayan bazı yöneticiler, taraftarların görüntülerini aldı. İç sahada oynanacak İstanbulspor maçında da aynı senaryonun yaşanmaması adına yönetimin böyle bir karar aldığı tahmin ediliyor. Taraftar bu duruma aşırı tepki gösterdi. Bazı taraftarlar, “Stadı kapatın o zaman. Korkularınızla yüzleşeceksiniz. Bu günleri arayacaksınız” dedi. 

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum