Konyaspor yönetiminden Pekyatırmacı'ya ziyaret

Konyaspor yönetiminden Pekyatırmacı'ya ziyaret

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde olağanüstü kongre sürecini tamamlayarak yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçen İttifak Holding Konyaspor Kulübü Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı makamında ziyaret etti. İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen "Kongre sonrası hızlı bir şekilde çok sevdiğimiz Konyaspor için yola çıktık. Konyaspor şehrimizin önemli değerlerinden birisi. Yeni dönemde de Konyaspor'umuzu en iyi noktalara taşımanın gayretinde olacağız. Bu noktada sizlerin desteği de bizler için önemli bir güç olacaktır" dedi.

Yeni yönetime ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Pekyatırmacı "Öncelikle genel kurul sonrası seçilen yeni başkan ve yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. Ülkemizde spor denince hiç şüphesiz ilk akla gelen futbol oluyor ve takımın başarıları şehrin bir adım daha öne çıkmasına vesile oluyor. Bu noktada Konyaspor şehrimizin tanıtımında önemli bir yere sahip. Bu noktada bizler de kulübümüze her türlü desteği vermeye hazırız. Yeni başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Başkan Pekyatırmacı'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor forması hediye etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.