Konyaspor yönetiminden büyük hamle! Bekleneni yaptılar!

Konyaspor yönetiminden büyük hamle! Bekleneni yaptılar!

Kümede kalma adına zor günler geçiren Konyaspor’da yönetim büyük bir hamleye imza attı.

Yeşil-beyazlı ekipte devre arası sportif direktör olarak göreve gelen Mehmet Yıldırım ile yollarını ayırdı. Başkan Hilmi Kulluk Yıldırım’ı özel izin ve istekle takıma kattığını söylemişti.

Süper Lig'de kötü günler geçiren İttifak Holding Konyaspor'da büyük bir hamle geldi. Kümede kalma adına radikal kararlar alan yeşil-beyazlı yönetim çok büyük bir hamle yaparak devre arasında sportif direktörlük görevine getirilen Mehmet Yıldırım ile yollar ayrıldı. Yönetim, taraftarın tepkisini çeken Yıldırım ile kalan haftalarda çalışmama kararı aldı. Yıldırım, Aykut Kocaman döneminde göreve başlamış, Kocaman'ın ayrılığı sonrası takımın başına geçen Bülent Korkmaz'la da çalışmaya devam ediyordu.

MEHMET YILDIRIMI BEN GETİRDİM

İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk Mehmet Yıldırım’ın göreve gelmes ile ilgili şu açıklamaları yapmıştı: “Sportif direktörü ben getirdim. Mehmet Yıldırım’ı Konya’dan kaç kişi tanır bilmem. Ama eski Konyalılar tanır. Hacıkaymaklı Mehmet derler. Mehmet’in milli takıma gidişi ile gelişi arasında büyük fark var. U17 Milli takımını aldığı noktayla getirdiği noktayı görmek lazım. Bunu kimse görmek istemiyor. Mehmet Yıldırım için federasyon başkanıyla görüşüp Konya’ya gelmesini ben rica ettim. Sebebi de teknik ekibin kaçırdığı bir eksiği var mı diye bakacak. Hocanın sözleşmesinde altına ve üstüne kimse gelemez diye madde var. Hocamızla konuştuk ve göreve başladı. Kendisi de istedi. Çok iyi olur. İstişare ederiz fikir alırız dedi.”

BU AÇIKLAMASI HALA KULAKLARDA

Konyaspor’da Sportif Direktör olarak göreve getirilen Mehmet Yıldırım, takımı gözlemleyerek yaptığı ilk açıklama hala taraftarların kulaklarında. Yıldırım şu açıklamayı yapmıştı yeşil beyazlıların transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. A Spor'a konuşan tecrübeli hoca, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Şuanki takımımızın hiç transfer yapmadan da gerekli başarıyı yakalayacağından endişemiz yok" dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

adsiz-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum