Konyaspor yönetimi  ziyaretlerini sürdürüyor

Konyaspor yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Fatih Özgökçen ve beraberindeki heyet, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve odaları ziyaret etti. 

KONYASPOR YÖNETİMİNİN KARATAY BELEDİYESİ'Nİ ZİYARETİ

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili kulübün hesabından şu paylaşım yapıldı; “Başkanımız Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerimiz, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Kılca, olağanüstü genel kurulda seçilen yönetim kurulumuzu kutladı ve yeni dönem çalışmaları için başarı dileğinde bulundu. Konyaspor'un yeni dönem yapılanması ve projelerinin konuşulduğu ziyaret, karşılıklı verilen hediyelerin ardından sonra erdi.”

KONYASPOR YÖNETİMİNİN MERAM BELEDİYESİ'Nİ ZİYARETİ

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili kulübün hesabından şu paylaşım yapıldı; “Başkanımız Fatih Özgökçen ile yönetim kurulu üyelerimiz, yeni sezon öncesi Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş'u makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde Konyaspor’umuzla ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerde Konyaspor’umuzla ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konyaspor’umuza yeni dönemde çeşitli projeler kapsamında destek olacaklarını ifade etti.”

140-1280x631-001.jpg

KONYASPOR YÖNETİMİNDEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

İttifak Holding Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk'ü de ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili kulübün hesabından şu paylaşım yapıldı; “Başkanımız, ziyareti sırasında oda başkanlarının toplantısına da bir süre katılarak, yeni dönemle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Başkanımız Fatih Özgökçen ve Yönetim kurulu üyelerimizin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, Konyaspor’umuza yeni dönemde çeşitli projeler kapsamında destek olacaklarını ifade ettiler. Ziyaretlerde Konyaspor’umuzla ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkanımız, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyareti sırasında oda başkanlarının toplantısına da bir süre katılarak, yeni dönemle ilgili katılımcıları bilgilendirdi.”

SPOR SERVİSİ

150-1200x800.jpg

160-1200x800.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum