Konyaspor yönetimi olağanüstü genel kurula gidiyor

Konyaspor yönetimi olağanüstü genel kurula gidiyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile dün bir araya gelen ve destek isteyen Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, beklediği ilgiyi görmedi. Konyaspor olağanüstü genel kurula gidiyor.

KONYASPOR YÖNETİMİ TOPLANDI
Konyaspor’daki ekonomik kriz, başkan Mehmet Ali Kuntoğlu’nu “pes” ettirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan ve Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya dün Belediye’deki zirvede bir araya geldiler. Toplantıda transfer ve para konusu görüşüldü, ancak net bir karar çıkmadı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda bolca nasihat dinleyen Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, bu şartlarda göreve devam etmenin bir anlamı olmadığını ve Konyaspor’a daha fazla zarar vermeden olağanüstü genel kurul kararı alacağını belirterek, yönetici arkadaşları ile akşam (dün) bir toplantı yapacağını söyledi.
AKYÜREK İYİ NİYETLİ, AMA
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ve Futbol Federasyonunun Konyalı üyesi Mehmet Baykan, futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya dün dört’lü bir toplantı yaparak transfer çalışmaları ve ekonomik sıkıntıyı masaya yatırdılar. Ancak, akşam saatlerine kadar devam eden görüşmeden olumlu bir karar çıkmadı. Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, “Belediye başkanımız iyi niyetli. Ama, toplantıdan net bir şeye çıkmadı. Başkanımız zaman içerisinde bir şeylerin olabileceğini ilettiler. Ancak bizim transfer ve futbolcularımıza olan ödemelerimiz için acil paraya ihtiyacımız var. Ben elimden geldiğince bu kulübe destek oldum. Ama, şehrin ve şehrin ileri gelenleri Konyaspor’a sıcak bakmadılar. Tahir başkana içinde bulunduğumuz bütün sıkıntıları anlattım. Ama, bu toplantı benim beklentilerimi boşa çıkardı. Dolayısıyla da takıma zarar vermeme adına böyle bir karar alınması için yönetimimi toplayacağım ve olağanüstü genel kurul kararı alacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum