Konyaspor yenilmiyor

Konyaspor yenilmiyor

Konyaspor bu sezon maç kaybetmedi. Yeşil-beyazlı ekip 5 haftada 4 karşılaşma oynarken bu maçlarda 3 beraberlik 1 galibiyet aldı. Konyaspor ligde yenilgisi olmayan 3 takımdan biri konumunda

Bu sezon 5 haftada 4 maça çıkan İ.H. Konyaspor bu karşılaşmalarda hiç mağlup olmadı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik aldı Konyaspor ekip bu maçla birlikte puanını 6'ya yükseltti. Yeşil-beyazlı ekip Süper Ligde Fenerbahçe ve Alanyaspor ile birlikte yenilgisi olmayan 3. takım. Geçtiğimiz sezonlarda istikrarsız bir görüntü çizen İttifak Holding Konyaspor bu sezon daha iyi bir performans ortaya koyuyor. Anadolu Kartalı, sezona iyi bir başlangıç yaptı ve oynadığı 4 karşılaşmada 6 puan toplamayı başardı. Deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği ve Denizlispor mücadelelerinden puan çıkaran ve aynı zamanda kalesini gole kapatan İsmail Kartalın ekibi, sahasındaki Beşiktaş maçını da 4-1 kazanmıştı. Yeşil-Beyazlı ekip son maçında ise sahasında Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk haftasını maç yapmadan geçiren Konyaspor, geride kalan bölümde genel olarak performansıyla gelecek adına umut verdi. Bu sezon sıkıntısız bir yıl geçirmek isteyen Konyaspor, ilk 10 içinde yer almayı planlıyor.

İSMAİL KARTAL GİDİŞATTAN MEMNUN

Sezon başında yaşanan teknik direktörlük değişikliği ile göreve gelen ve takımla kamp yapma süreci geçirmeyen İsmail Kartal yeşil-beyazlı takımla birlikte maç kaybetmedi. Kartal 4 maçta 6 puan toplarken takımın gidişatından da memnun olduğunu söyledi. İsmail Kartal Konyaspor taraftarının maçlara gelemese bile sosyal medyadan desteğini gördüğünü ifade şehre ve taraftara övgü dolu sözler söyledi. Kartal “Konya Gerçekten bir futbol şehri... Tesisleri, çalışma ortamı mükemmel ötesi. Futbolda başarıya aç bir kent. Süper Lig’de üst sıraları zorlayacak bir takımdır Konya... Bunu gerçekleştirecek her donanıma sahip. Yönetici ve taraftarlarımız bize müthiş destek veriyorlar. Elbette pandemi nedeniyle taraftarlarımıza kavuşamıyoruz. Keşke olsalar, maçları hep beraber, pozitif enerjiyle 42 bin kişiyle oynasak. Evet maçlara gelemiyorlar, ne var ki, sosyal ve yerel medyada müthiş bir destek veriyorlar, saygı duyuyorlar. Bize de düşen görev Konyaspor’u layık olduğu yere, yani Avrupa’ya taşımaktır. Konya’ya Avrupa yakışır, bu potansiyel fazlasıyla var. Biz de ekip olarak buna katkı yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz...”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.