Konyaspor yeni bir başlangıç istiyor

Konyaspor yeni bir başlangıç istiyor

Alanyaspor’a deplasmanda 1-0 yenilen İ.H Konyaspor B.B. Erzurumspor maçı ile birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından Ankaragücü (D), Sivasspor, Kayserispor (D), Çaykur Rizespor ve Hatayspor (D) ile karşılaşacak Geride kalan 10 haftada 9 maç oynayan ve 12 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor, Erzurum maçıyla yeniden bir çıkış yakalamak istiyor. Alanyaspor’a deplasmanda 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara doğru tırmanmanın planlarını yapıyor. Zorlu bir fikstürü geride bırakan Konyaspor Erzurumspor maçıyla birlikte oynayacağı 6 karşılaşmadan en az puan kaybıyla ayrılmak istiyor. Bu hafta evinde Erzurumspor ile oynayacak olan Anadolu Kartalı,17. Hafta oynanacak Galatasaray maçına kadar orta ve alt sıra takımları ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Erzurumspor maçının ardından sırasıyla Ankaragücü (D), Sivasspor, Kayserispor (D), Çaykur Rizespor ve Hatayspor (D) ile karşılaşacak.

Konyaspor bu 6 maçlık seride oynayacağı 3 iç saha maçından 9 puan alarak puan cetvelinde daha iyi yerlere gelmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Erzurumspor, Sivasspor ve Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

KARTAL TAKTİK DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİR

Konyaspor Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan Artem Kravets, Sokol Cikalleshi ve Samuel Eduok’un olmamasından dolayı teknik direktör İsmail Kartal Erzurumspor karşısına taktik değişikliği ile çıkabilir. Tecrübeli teknik adamın santrafor bölgesinde Farouk Miya ve Ömer Ali’ye şans vermesi bekleniyor.

İttifak Holding Konyaspor, dün öğle saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla 11.haftada iç sahada oynayacağı BB Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana, tedavileri devam eden oyuncular katılmazken, Marin Anicic ve Volkan Fındıklı takımdan ayrı olarak çalıştı.

Koşu ve ısınma hareketleri ile antrenman, şut çalışması ile devam etti.

Oyuncular, antrenmanı taktik çalışma ile tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.