Konyaspor yarın sahasında  galibiyeti tekrarlamak istiyor

Konyaspor yarın sahasında galibiyeti tekrarlamak istiyor

Sezonun ilk yarısında deplasmanda Fenerbahçe’yi yenen Konyaspor yarın sahasında aynı galibiyeti tekrarlamak istiyor. Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

İttifak Holding Konyaspor sezonun 29. hafta maçında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.  Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadele yarın saat 19.00’da başlayacak. Maçı  

 Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Esat Sancaktar yapacak. Bahattin Şimşek ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak.

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı 2-0 kazanan Konyaspor bu maçı da kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. 

Palut ile Süper Ligde ilk maçına Denizlispor karşısında çıkan Yeşil-beyazlı ekip rakibini 2-0 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretini sonlandırmıştı.

Medipol Başakşehir deplasmanından 1 puanla ayrılan ittifak Holding Konyaspor'un Süper Lig'deki yenilmezlik serisi de 4 maça çıktı Yenilmezlik serisi 4 maça çıkan İttifak Holding Konyaspor puanını ise 32 yaptı.

Yeşil-beyazlı ekip, 24. haftada deplasmanda 1-0 kaybettiği ve aynı zamanda teknik direktör İsmail Kartalın son maçı olan Beşiktaş yenilgisi sonrası bir daha kaybetmedi. İlhan Palut yönetimindeki 4 maçlık süreçte Denizlispor ve Yeni Malatyaspor'u mağlup eden temsilcimiz, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir ile ise berabere kaldı ve 8 puan topladı.

Konyaspor yakaladığı bu seriyi Fenerbahçe karşısında da devam ettirmek istiyor.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.