Konyaspor yalnız bırakılıyor

Konyaspor yalnız bırakılıyor
Konyaspor'da 3.Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda çıkan ortak kanı kulübün yalnız ve desteksiz bırakıldığı oldu

Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan ve Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz toplantıda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KORKMAZ, "BİZİM MEVCUT ŞARTLAR İÇERİSİNDE KONYASPOR'DA DEVAM ETMEMİZ ÇOK MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR."

Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz şunları söyledi:

Göreve geldiğimiz dönem malum kulüp çok hoş bir durumda değildi. Bu şehirde iş yapan arkadaşlarımızla yola çıktık ama sportif olarak ligin son haftasına kadar sancılı bir süreç yaşadık. Ligde kalmayı başardık. Tabii ki bizim de hatalarımız oldu. Geçen yıl devre arası transferinde olmayan bir parayla sportif olarak çok kötü bir alanda bir şekilde çok şükür geçtik. Geçen yılki kadromuz, oyuncu yapılarının hoşumuza gitmeyen Konyaspor’un kültürü dışında hareketleri nedeniyle baştan aşağı yeni ve daha düşük bütçeli takım yapmaya gayret ettik. Bizim bu sezon başında yaptığımız takımı bir binaya benzetiyorum ama içi tamamlamış bir şekilde içinde sağlam temeller üzerinde duracak binaya benzetiyorum. Bu sezon başında 3-4 dokunuşla yeniden hedef koyup, belirli başarıları tekrar yakalayabilecek kulüp olmasını görmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu yöndeydi. Bizim tek bir isteğimiz vardı. Konyaspor armasını taşıyan her futbolcunun bu kulübe olan saygısını göstermesiydi. Bu oyunun bireysel bir spor olmadığını, takım oyunu olduğunu tüm birimleriyle aynı ruhu göstermesini istedik. Bundan sonraki süreçte daha güzel bir takım, kupaya hedef koyan bir takım olması en büyük arzumuz. Konyaspor’da kupada başlayan serüvenle, yarı final çok güzel bir iklime getirdi bizi. Takımların yapıları, ekonomileriyle bağlantılı. Bizde daha iyi oyuncular almak isteriz ama maalesef bu oyuncuların paralarını ödeyemediğin zaman başınıza bir oyuncu değil bela almış oluyorsunuz.”

ŞAN EN KRİTİK GENEL KURUL OLACAK

Konyaspor’un Olağan Genel Kurulu’nun yeşil-beyazlı kulübün en kritik genel kurulu olacağını vurgulayan Yüksek Divan Kurul Başkanı Ahmet Şan, “Geçen haftadan bu yana yapılan çağrılar, yeni yönetime bir aday varsa buyursun gelsin. Yüksek Divan Kurulu böyle bir mecra. Şu ana kadar alternatif bir aday çıkmadı. Gönül ister ki bir kaç sene önceki ekiple bir kaç liste yarışsın. Tabii ekonomik durumlar buna el vermediği için şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Yüksek Divan olarak bir görev atfederek inşaallah önümüzdeki haftada şehrimizin yöneticileriyle görüşmeye geçeceğiz. Konyaspor’la ilgilenen delegelerin sayısı belli. Şu anda gerçekten durum çok vahim. Anadolu kulüplerinin kaderi böyle. Yerel yönetimler veyahutta iş insanları bu işe el atmadan çözülmüyor. 13 Haziran’a kadar böyle bir babayiğitin çıkması temennimizdir. Gelin hep beraber Konyaspor’un elini tutalım. Biz herhangi bir Anadolu kulübü değiliz. 4-5 milyon insanımız var. Biz Anadolu Kartalıyız.” Diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum