Konyaspor uygun golcü bulamıyor!

Konyaspor uygun golcü bulamıyor!

Konyaspor’da beklenen golcü transfer hamlesi henüz gelmedi. Yeşil-beyazlı ekip Gençlerbirliği maçına Sokol Cikalleshi yada takımdan gönderilmesi gündemde olan Thuram ile çıkacak.

İttifak Holding Konyaspor’da golcü arayışları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte konuyla ilgili olarak henüz somut bir adım gelmedi.  Yönetim bu konudaki sessizliğini korurken taraftar ise yaşanan gecikmeye ve ismi Konyaspor ile anılan golcü adaylarına tepkili. 2 sezondur gol bölgesinde başarılı ve performansı ile göz dolduran bir golcüye hasret kalan Konyaspor bu sezonda da aynı sıkıntıyı yaşayacak gibi görünüyor. Golcü transferinde geç kalan Konyaspor yarın oynayacağı Gençlerbirliği maçına   takıma alternatif golcü olarak alınan Sokol Cikalleshi yada takımdan gönderilmesi gündemde olan Thuram ile çıkacak.

İSİM ÇOK AMA İMZA YOK 

Sezon başından beri ilk hedefi golcü transfer etmek isteyen Konyaspor’un ismi bir çok oyuncu ile anıldı.  Ancak yeşil-beyazlı ekipte yönetim bu konuda somut bir adım atamadı. Konyaspor’un şuanda gündeminde olan isimler için ise taraftarlar tepkili. Konyaspor taraftarları sosyal medyada gündemde olan isimlerin takımda 1. golcü olacak kalitede olmadığı yönünde paylaşımlarda bulunuyor. Para konusunda sıkıntı yaşayan Konyaspor yönetimi ise uygun bonservis bedeli olan golcü bulamazken, kiralama düşünceleri de henüz bir karşılık bulamadı.

ALTERNATİF GOLCÜ İLK 11’DE OLACAK 

Santrafor bölgesine şuana kadar Sokol Cikalleshi’yi transfer eden Konyaspor  geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan Thuram’ı ise göndermek istiyor. Gol bölgesinin bir başka alternatifi Erdon Daci’yi de takımda düşünmeyen Konyaspor Gençlerbirliği maçına Sokol Cikkaleshi ile çıkacak. Teknik Direktör İsmail Kartal gol bölgesine devşirme bir santrafor bulmaz ise  Arnavut oyuncu yarın oynanacak maça ilk 11’de çıkacak.

TEK GOLCÜ YETMEYECEK

Bu sezon Türkiye Kupası ile birlikte yoğun bir maç trafiği yaşayacak oylan Konyaspor’a tek golcü transferi yetmeyecek. Yeşil-beyazlı ekip golcü oyuncunun yanı sıra orta saha  kanat ve sağ bek mevkileri için de transfer yapmak zorunda. Taraftar öncelikle golcü transferi beklerken bir yandan da eksik bölgelere bir an önce takviyelerin yapılması konusunda sabırsız.

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum