Konyaspor üç puanı unuttu 

Konyaspor üç puanı unuttu 

Arabam.com Konyaspor son haftalarda yaşadığı düşüşle galibiyeti unuttu. Yeşil-beyazlı ekip son galibiyetini Kayseri deplasmanında alırken iç sahada ise Ümraniye’ye karşısında 3 puanı hanesine yazdırmıştı 

Arabam.com Konyaspor son oynadığı 11 maçta sadece tek galibiyet alarak  3 puana hasret kaldı. Yeşil-beyazlı ekip son galibiyetini 14. haftasında Kayserispor 2-1’lik skorla aldı. Anadolu Kartalı bu maçın ardından oynadığı 5 maçta ise 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Konyaspor son iç saha galibiyetini ise sezonun 8. hafta maçında 1-0’lık skorla Ümraniyespor karşısında aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından oynadığı 11 maçta sadece tek galibiyet alabildi. Sadece Kayseri deplasmanında kazanan Konyaspor diğer 10 maçta ise 3 yenilgi 7 beraberlik aldı.  Ligde 5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu zorlu Başakşehir deplasmanında galibiyet arayacak. 

DEPLASMANDA TEK YENİLGİ ALDI

Başakşehir deplasmanında zorlu bir sınav verecek olan Konyaspor bugüne kadar oynadığı dış saha maçlarında sadece tek yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda 9 maça çıkarken bu maçlarda 3 galibiyet 5 beraberlik bir de yenilgi aldı. Konyaspor bu yenilgisini 7. haftada Galatasaray karşısında 2-1’lik skorla almıştı.

SPOR SERVİSİ   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum