Konyaspor U19 Akdeniz’de puan avında

Konyaspor U19 Akdeniz’de puan avında

Bu sezon Süper Lig U19 Ligi ve TFF 1.Lig U19 Ligi olmak üzere iki kategoride oynanan U19 Gelişim Ligleri, hafta sonunda yapılan karşılaşmalarla başladı.

Konyaspor ilk maçında sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 yenerek lige galibiyetle başladı. Sıralamada ilk haftayı 4. basamakta geçiren yeşil-beyazlı ekip bugün Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Konaklı ilçe Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.00’de başlayacak. Maçı Sercan Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını Murat Mert ve Mehmet Aksal yapacak. Mücadelede Ali Alpay Bilge de Dördüncü Hakemlik görevini üstlenecek. Alanyaspor ve Konyaspor ilk hafta maçlarını galibiyetle kapattı.

Covid-19 Müsabaka Talimatları dahilinde gerekli sağlık ve hijyen koşulları ile test protokol, sayı ve prosedürlerine bağlı kalınarak akreditasyon sistemi ile kontrollü bir düzende gerçekleşen U19 Gelişim Ligleri'nde tüm maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu'nu temsilen sağlık tedbirleri kontrolörleri ve denetçiler, Covid-19 salgını tedbirlerine uyulması konusundaki sürecin yürütülmesini sağlamak için görev yaptı. U19 Gelişim Ligleri'nde 2.hafta karşılaşmaları 20-21 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak.

Süper Lig U19 Ligi'nin ilk haftasında 6 maçtan ev sahibi takımlar galibiyetle ayrılırken, 2 maçı deplasman takımları kazandı, 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor'un bay geçtiği haftanın en gollü maçında Atakaş Hatayspor ile Çaykur Rizespor 3-3'lük sonuçla puanları paylaştı. HES Kablo Kayserispor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray, ilk hafta sonunda averajla liderlik koltuğuna oturdu. Galatasaray'da rakip fileleri iki kez havalandıran Eren Aydın haftanın en golcü futbolcusu oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.