Konyaspor transferde hız kesmiyor

Konyaspor transferde hız kesmiyor

Yeni sezonda Avrupa’da boy gösterecek olan Konyaspor, transfere hız verdi. Şu ana kadar 8 transfer yapan yeşil-beyazlılar, stoper ve forvete de takviye hazırlığında.

Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Konyaspor, transfere hız verdi. Yeşil-beyazlılar transferleri, 21 Temmuz'da Konferans Ligi'nde BATE Borisov maçına yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor.  

Şu ana kadar Portekizli ön libero Paz, Hırvat sağ kanat Muric ve orta saha Pavicic, kaleci Erhan Erentürk, stoper Kahraman Demirtaş, sağ bekler Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel ile sol bek Yasir Subaşı'yla kadrosunu güçlendiren Konyaspor, stoper ve forvet transferinde sona yaklaştı.

Yeşil-beyazlılar Giresunspor'un başarılı stoperi Alexis Perez için oyuncu takası + para teklifinde bulunurken, Karadeniz ekibinin bu teklife sıcak baktığı bildirildi. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon forma giydiği 35 maçta 2 gol, 1 asistle dikkatleri üzerine çekti.

MUHAMMET, BEKLENİYOR

Konyaspor'un transferi için uğraş verdiği Muhammet Demir'in de takıma katılması bekleniyor. Tecrübeli futbolcu ile her konuda anlaşan yeşil-beyazlıların, bugün yada en geç yarın sözleşme imzalayacağı ifade edildi. 30 yaşındaki tecrübeli santrfor, Bursaspor, Trabzonspor, Sivasspor, Başakşehir formalarını da giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum