Konyaspor tekrar ateşe düşmek istemiyor

Konyaspor tekrar ateşe düşmek istemiyor

Çaykur Rizespor’u son saniyede atılan penaltı golü ile yenerek kümede kalma adına çok kritik bir eşiği aşan İttifak Holding Konyaspor bugün Gaziantep’e konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip 21.00’da başlayacak maçtan galibiyetle ayrılarak tekrar ateşe düşmek i

İttifak Holding Konyaspor’un kritik maçları devam ediyor. Rizespor’u son saniye golüyle geçen yeşil-beyazlı ekip bugün deplasmanda Gaziantep futbol Kulübüne konuk olacak. Maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Serkan Ok ve Candaş Elbil yapacak. Zorlu mücadelede dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

3 PUAN KARTALI ÇOK RAHATLATACAK

Konyaspor Gaziantep FK karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak bir nebze daha rahatlamak istiyor. Rizespor’u son dakika golüyle mağlup eden Konyaspor’da Gaziantep maçı öncesi 2 eksik bulunuyor. Temsilcimizde Beşiktaş maçında direkt kırmızı kart gören Amir Hadziahmetovic bu karşılaşmayla cezasını dolduracak. Rizespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Jens Jonsson da bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Olası bir galibiyette ligde kalma adına dev bir adım atacak olan Konyaspor, mağlubiyette ise rakiplerinin maç sonucunu bekleyecek.

ALT SIRALARDA HEYECAN DORUKTA

Süper Ligin alt sıralarında kümede kalma adına müthiş bir mücadele yaşanıyor. Salı günü oynanan maçlarda Gençlerbirliği Fenerbahçe ile berabere kalarak puanını 33 yaptı. 12. sırada bulunan Başkent ekibi küme düşme korkusu yaşayan ekipler arasında. Denizlispor da Başakşehir’e 2-0 yenilerek 32 puanda kaldı ve küme düşme korkusunu daha şiddetli bir şeklide yaşamaya başladı. Konyaspor’u yakından ilgilendiren maçlardan birisi de Çaykur Rizespor ile Kayserispor arasında oynanacak. Bu maçla birlikte Yeni Malatyaspor Sivas deplasmanına çıkacak. Bu maçların sonuçları Konyaspor’u yakından etkiliyor. Konyaspor Gaziantep FK’yı yenmesi durumunda ligde kalmak için çok büyük bir avantaj yakalayabilir.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.