Konyaspor taraftarını mutlu etmek istiyor

Konyaspor taraftarını mutlu etmek istiyor

Milli ara öncesinde lider Galatasaray’ı yenerek büyük bir sürpriz yapan ve taraftarını mutlu eden arabam.com Konyaspor yarın deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak.

Süper Lig’de 27. hafta heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. arabam.com Konyaspor pazar günü deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı Arda Kardeşler yönetecek. Karşılaşmada Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

Milli ara öncesinde lider Galatasaray’ı yenerek büyük bir sürpriz yapan ve taraftarını mutlu eden arabam.com Konyaspor deplasmanda Ümraniyespor’u da yenerek galibiyet serisi başlatmak istiyor.
Zorlu mücadele öncesinde Yeşil-beyazlı ekip 34 puanla 8. basamakta bulunurken rakip ümraniyespor ise 22 puanla 19. ve son sırada yer alıyor.

FRANCİSCO CALVO CEZALI

Savunmanın başarılı stoperi Calvo Ümraniyespor maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yerinde kimin oynayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Sırp hocanın tercihi maç saatinde belli olacak.

MAHİR EMRELİ KADRODA OLACAK

Konyaspor’un Azerbaycanlı forveti Mahir Emreli Ümraniyespor maçının geniş kadrosunda yer alacak. Galatasaray maçında sakatlanan Mahir Emreli, kasığında devam eden ağrıları sebebiyle Azerbaycan Milli Takımı aday kadrosundan çıkarılmıştı. Mahir, takımdan ayrı olarak yaklaşık bir hafta süreyle fizyoterapist eşliğinde çalışmıştı. 25 yaşındaki forvet, antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Azerbaycanlı forvet, deplasmanda oynanacak Ümraniyespor maçında şansı verilmesi halinde forma giyebilecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum