Konyaspor taraftarından anlamlı destek

Konyaspor taraftarından anlamlı destek

Liglerin ertelenip futbolun durduğu şu günlerde Konyaspor ve sevdalıları Şehr-i Müdafaa felsefesiyle harekete ederek zor günlerde şehre destek olmak için büyük çaba harcıyor. 

Koronavirüs nedeniyle futboldan uzak kalan  Konyaspor  taraftarları bu zor günlerde boş durmuyor.  Yeşil-beyazlı renklerin “Çift Başlı Kartal”ın her alanda destekçisi  olan arma sevdalısı  birçok taraftar  Şehr-i Müdafaa felsefesiyle harekete ederek zor günlerde şehre destek olmak için büyük çaba harcıyor. Nalçacılılar  taraftar grubu  Korona virüs nedeniyle ihtiyaçlarını karşılayamayan ailelere Konyaspor’un kuruluş tarihi olan 1922 yılına istinaden 1922 kolilik yardımda bulunacak. Konya sevdalısı Nalçacılılar Grubu  bu çalışmasına  karantina altında bulunan  Beyşehir Esence köyüne 50 kolilik yardım götürerek başladı. Şehr-i Müdafaa felsefesi ile hareket eden  taraftarlar Konya Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Yardımlaşma Başkanlığından aldıkları listeye göre hareket ederek yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
BAŞKAN ALTAY’DAN YEŞİL TEZAHÜRATI
Yaşanan bu gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Nalçacılılar’ın fotoğrafının üzerine “Yeşiiil” yazarak taraftara hem destek oldu hem de beklediği “Beyaz” cevabı ile birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. 

png.jpg
KONYASPOR’DAN KONYA PAYLAŞIMI 
Konyaspor taraftarı ve camiası ile her zaman  sağduyulu  olarak büyük takdir topladı. Korona virüs nedeniyle gün geçtikçe risklerin arttığı ve ihtiyaç sahiplerinin çoğaldığı bu dönemde Konya’da bir pazarda pazarcı esnafı ve müşterilerin ihtiyaç sahipleri için girişimde bulunması büyük takdir topladı.. Pazar sahipleri, çeşitli meyve ve sebzeleri poşetleyerek bir bölüm oluşturdu ve o bölüme “Ücretsiz, ihtiyacı olan alsın.” yazısını astı. Bu konuyla ilgili ise resmi sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan İttifak Holding Konyaspor, “Zor zamanlarda hep ön sıradadır. Ahde vefalıdır… Her şeyden önce vatanına, milletine, bayrağına, inancına sevdalıdır. Seviyoruz bu şehri! Ve bu şehrin gönlü güzel insanlarını…” dedi.
FERHAT TÜRKOĞLU

 

whatsapp-image-2020-04-07-at-13.31.27.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.