Konyaspor taraftarı ligde de aynı performansı bekliyor

Konyaspor taraftarı ligde de aynı performansı bekliyor

Konyaspor taraftarı kupada 3 gol atarak maça damga vuran Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurtado’nun ligde de aynı performansı göstermesini bekliyor.

Oyuncu ile sezon başında yollarını ayıramayan yeşil-beyazlı kulüp sezon sonuna kadar Hurtado’yu kadroda tutmak zorunda kaldı.

Konyaspor'un en çok kazanan oyuncusu olan ve yaşadığı sakatlıklar sebebiyle istenilen verimin alınamadığı Paolo Hurtado, Manisa FK maçında 3 gol attı. Lig maçlarında beklenen performansı bir türlü gösteremeyen ve daha çok kupa maçlarında şans bulan oyuncu taraftara kendini affettirmek istiyor. Manisa karşısında mükemmel bir frikik golüne imza atarak perdeyi açan Perulu oyuncu, mücadelenin 4. ve 7. golünü de kaydederek hat-trick yaptı ve maça damga vurdu. Karşılaşmaya ilk 11'de çıkarak etkili bir performans sergileyen 30 yaşındaki oyuncunun performansı, teknik heyetin de yüzünü güldürdü. 1,5 yıl sonra bir maçta gol atan Hurtado, bu karşılaşmadan önce son olarak Süper Ligde 6 Mayıs 2019 tarihinde oynanan Alanyaspor maçında ağları havalandırmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum