Konyaspor taraftarı gerildi: Siyasi başkan istemiyoruz!

Konyaspor taraftarı gerildi: Siyasi başkan istemiyoruz!

Arabam.com Konyaspor, kendi evinde Ankaragücü'ne 1-0 yenildi. Gerek maçın son dakikalarında gerekse de maç sonunda taraftar yönetimi istifaya çağırdı. Çoğu taraftar, “Siyasi başkan istemiyoruz” tezahüratı yaptı

Arabam.com Konyaspor'daki kötü gidişat sürüyor. Hoca değişikliği de fayda sağlamadı. Konyaspor, puan kayıplarına devam ederken, kendi evinde Ankaragücü'ne 1-0 yenildi. Yenilgiyle birlikte taraftar çılgına döndü. İkinci yarının son bölümlerine doğru, tribünlerden “Yönetim istifa” sesleri yükseldi. Taraftarlar, yönetimin maçı izlediği alana dönerek, yönetimin istifa etmesi gerektiği vurgusunu yaptı. 

TARAFTAR SİNİRDEN KOLTUK VE KORKULUKLARI YUMRUKLADI

“Yönetim istifa” sesleri stadı inletirken, ara ara “İlhan Palut” tezahüratları da yapıldı. Konyaspor taraftarının istifa sesini yükseltirken, Ankaragücü taraftarının sessizliğe bürünmesi de dikkatlerden kaçmadı. Gerilim ara ara yükselirken, bazı taraftarlar da sinirden koltukları ve korkulukları yumrukladı.  

aa-20230123-30071711-30071709-arabamcom-konyaspor-mke-ankaragucu.jpg

ÇEVİK KUVVET EKİPLERİNDEN ÇOK YOĞUN ÖNLEM

Maçın bitiş düdüğüyle, gerilim ve istifa çağrısı, stad dışına da taşındı. Yönetimin maça giriş ve çıkışlarda kullandıkları kapının önünde taraftarlar bir araya gelerek, “İstifa” çağrısını sürdürdü. Kısa süre içinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü de önlemleri artırdı. Çevik kuvvet ekipleri, taraftarın toplandığı alanda geniş önlemler aldı. Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de güvenlik önlemlerini yakından takip etti. 

CEO VE SPORTİF DİREKTÖRE DE İSTİFA ÇAĞRISI!

Konyaspor taraftarının yoğunluğu artarken, yönetime tepkiler de yükseldi. Sadece yönetim için değil, Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu ve Sportif Direktör İrfan Kulekaya için de istifa çağrısı yapıldı. O an çekim yapan gazetecilere taraftar sinirinden “Yandaş medya, bunları da verin” diyerek, tepki gösterdi. Konyaspor taraftarı, kapıda önündeki hareketliliği görünce yönetimin geldiğini düşünüp, istifa sesini daha çok yükseltti. Kapıdan gelen ekibin ise Ankaragücü yönetimi olduğu anlaşıldı. Konyaspor Kulüp Başkanı Av. Fatih Özgökçen ve yönetimi ise acil toplantı kararı alarak, yarım saatlik bir toplantıya girdi.  

“SİYASİ BAŞKAN İSTEMİYORUZ”

Taraftar, “Siyasi başkan istemiyoruz, istifa” tezahüratı yaptı. “Bu şehir ve takım hepimizin” diyen taraftarlar, “Yetti artık” isyanında da bulundu. 

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum