Konyaspor taraftarı bu anı bekliyor 

Konyaspor taraftarı bu anı bekliyor 

Bu sezon henüz evinde Süper Lig maçı oynayamayan Konyaspor’da taraftarlar takımlarının MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynayacağı ilk maçı iple çekiyor 

Konyaspor taraftarları bu sezon iç sahada oynayacakları ilk maçı iple çekiyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar bu sezon iç sahadaki izledikleri son maç  11 Ağustos 2022 tarihinde UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Vaduz karşılaşması olmuştu. 

O maçın ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunun zemininde değişim çalışmaları başladı. 

Konyaspor taraftarı sabırsızlıkla bu çalışmaların bir an önce bitmesini beklerken Ümraniye maçını da stadyumda izlemeyi ümit ediyor.  

İslami Dayanışma Oyunları hazırlık süreci ve açılış seremonisinde tahribat gören MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı zemini yenilendi. Hibritleme işlemi tamamlanan zeminde TFF yetkilileri incelemelerde bulundu.

Stadyumda da bir dizi bakımlar devam ederken, Ümraniye maçına kadar tüm hazırlıklar tamamlanacak. 

TFF yetkilileri de stadyumu incelerken bir soruna rastlanılmadığı öğrenildi. TFF'nin 2 Ekim Pazar günü saat 17.00'de oynanacak Ümraniyespor maçının programına Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nı ekleyecek. 

Şu anki maç bilgi sayfasında stadyum bölümü boş olarak gözüküyor. 

Futbol Federasyonu, Başakşehir maçı öncesi yaptığı incelemede stadyumda maç oynanmasına izin vermemiş, bu durumdan sonra da yenileme çalışmaları başlamıştı. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.