Konyaspor taraftarı 144 saat uğraşmıştı! Yine yapacaklar

Konyaspor taraftarı 144 saat uğraşmıştı! Yine yapacaklar

Konyaspor taraftarının Filistin ve Gazze halkının yanında olduğunu gösteren koreografi çalışması gerçekleştireleceği açıklandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar daha öncede Filistin ve Kudüs ile ilgili koreografi gerçekleştirmişti

Tümosan Konyaspor, Pendikspor maçına Filistin halkına destek için siyah formayla çıkacağını açıkladı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca maç gelirinin Gazze’de yapılacak hastane için bağışlanacağını belirtti. Konyaspor Kulübü, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınadı. Yapılan açıklamada Konyaspor taraftarının Filistin ve Gazze halkının yanında olduğunu gösteren koreografi çalışması gerçekleştireleceği de açıklandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar daha öncede Filistin ve Kudüs ile ilgili koreografi gerçekleştirmişti

whatsapp-image-2023-10-20-at-11-39-06.jpeg

2017-18 SEZONUNDA KUDÜS KOREOGRAFİSİ

Süper Lig'in 2017-2018 sezonunun 17. haftasında oynanan Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde ev sahibi takım taraftarları, Kudüs için 3 boyutlu koreografi gerçekleştirdi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan maç öncesi Konyaspor taraftarları, doğu kale arkası tribününde Mescid-i Aksa'nın 3 boyutlu görselinin yer aldığı ve üstünde "Kudüs yeni Selahaddinler bekler" yazan koreografi yaptı. Taraftarların koreografilerinde; Mescid-i Aksa, Kudüs fatihi Selahaddin Eyyubi ile Filistin direnişinin sembolü olan Hanzala'nın elinde Filistin ve Türk bayrağına yer verildi.
Koreografi sırasında tribünlerden "Kudüs bizimdir bizim kalacak" sloganları atıldı.

whatsapp-image-2023-10-20-at-11-39-16.jpeg

144 SAATTE HAZIRLANMIŞTI

Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılan ve profesyonel dağcıların da destek verdiği Kudüs koreografisi için bir grup taraftar 144 saat aralıksız ter döktü.
Mescid-i Aksa'nın 3 boyutlu görselinin yer aldığı ve üstünde "Kudüs yeni Selahaddinler bekler" yazan koreografi yapmıştı. Koreografide; Mescid-i Aksa, Kudüs fatihi Selahaddin Eyyubi ile Filistin direnişinin sembolü olan Hanzala'nın elinde Filistin ve Türk bayrağına yer verilmişti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.