Konyaspor savunmasında zorunlu değişiklik

Konyaspor savunmasında zorunlu değişiklik

Konyaspor’da Beşiktaş maçı öncesinde Paolo Hurtado ve Sitya’nın sakatlığı bulunuyor. Bu iki oyuncu zorlu deplasmanda forma giyemeyecek.

Sitya’nın yerine sol bekte Alper Uludağ görev yapacak. Taraftarlar stoper hattında Selim Ay’ın oynamasını isterken Bülent Korkmaz’ın Beşiktaş karşısında yine Anicic ve Uğur Demirok ikilisine görev vermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte

Ferhat Öztorun, Jonsson, Jevtovic ve Hadziahmetovic de kart sınırında bulunan isimler.

Konyaspor karşılaşması öncesinde Beşiktaş’ta tek eksik, sezonu kapatan Douglas. Uzun süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı oyuncu, sezonun kalanında forma giyemeyecek. Antalyaspor karşısında cezalı olan ve Denizlispor maçında formasına gol ve asistle dönen Burak Yılmaz, bu maçta da Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın en önemli gol ayağı olacak. Denizli deplasmanına sakatlığı nedeniyle götürülmeyen Vida da iyileşti ve bu maçta forma giyebilecek.

Beşiktaş’ta 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Jeremain Lens, Elneny, Atiba, Tyler Boyd, N’Koudou ve Umut Nayir, Konyaspor önünde kart görmesi durumunda bir sonraki hafta oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında oynayamayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.