Konyaspor sahaya iniyor

Konyaspor sahaya iniyor

İttifak Holding Konyaspor'da toplu takım antrenmanları Mayıs ayının ilk haftasında başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip haziran ayının ikinci haftası başlayacak lig için saha antrenmanlarına gruplar halinde başlayacak

TFF tarafından liglerin Haziran ayının ikinci hafta başlama olasılığının açıklanmasının ardından  kulüpler antrenman planlamalarını yapmaya başladı. İttifak Holding Konyaspor’da bu planlamayı yaparak çalışmalarına başlayacak. Yaklaşık 45 gündür takım antrenmanı yapmayan yeşil-beyazlı futbolcular isterlerse bu hafta gruplar halinde çalışabilecekler. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve ekibi yarın Konya’ya gelerek, durum değerlendirmesi yapacaklar.
Futbolculardan talep gelmesi halinde 3’erli veya 4’erli gruplar halinde saha çalışmaları yapılabileceği öğrenildi. Teknik patron Bülent Korkmaz’ın futbolculardan zorunlu olmadığı halde saha çalışması talebi gelmesi halinde yeni bir program belirleyeceği belirtilirken, takım çalışmalarının ise mayıs ayının ilk haftasında başlayacağı öğrenildi.
Konyaspor’un ligde 8 maçı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan alacağı maksimum puanla ligde kalmak istiyor. Konyaspor kalan 8 maçın 4’ini evinde 4’ünü deplasmanda oynayacak. İç sahada çok kötü bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip , 28. hafta Sivasspor 30. hafta Çaykur Rizespor , 32. hafta Medipol Başakşehir ve 34. hafta Alanyaspor maçlarını evinde oynayacak. Konyaspor , 27. Hafta Gençlerbirliği, 29. Hafta Beşiktaş 31. hafta Gaziantep ve 33. hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum