"Konyaspor ligden düşmeyecek"

"Konyaspor ligden düşmeyecek"

Konyasporlu futbolcular Alper Uludağ, Farouk Miya ve kaleci Ertuğrul Taşkıran, 1-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçıyla ilgili konuştu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Alper Uludağ, "Çok çok önemli bir maçtı. Final maçı diyebiliriz aslında. İlk devre iyi oyandık. Pozisyonlar da bulduk aslında, golle bitirebilirdik. İkinci devre istediğimiz oyun olmadı. Rize iyi kapattı alanları. Boş alanlar da buldular. Durmadan dakikaya bakıp duruyordum. Camiamız ve şehrimiz için çok önemli. Kulüp için çok önemli bir galibiyet. Konyaspor düşmeyecek. Yarına kadar keyfimizi sürüp sonra Gaziantep maçına hazırlanacağız. Umarım o maçı da kazanırız" dedi.

Galibiyet golünü atan Farouk Miya ise, "Çok mutluyuz. Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Takım halinde çok iyi oynasak da bunu galibiyetle taçlandıramıyorduk. Bu maç çok büyük önem taşıyordu. Bu galibiyet önümüzdeki maçlar için bize bir özgüven getirmiş oldu" dedi.

Tecrübeli kaleci Ertuğrul Taşkıran da "Benim adıma da, takım arkadaşlarım adına da çok güzel oldu. Son saniye penaltısıyla kazanılması çok sevindirici. Berabere bitecek gibi giderken penaltı oldu. Miya da çok soğukkanlı attı. Bizim, şehrimiz ve camiamız adına önemli. Ben de forma şansı buldum. Takımıma yardım etmek istiyorum. Hocamızın yüzünü kara çıkarmadım" ifadesini kullandı.

Ajansspor.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum