Konyaspor ligde kalmak istiyor

Konyaspor ligde kalmak istiyor

İttifak Holding Konyaspor bu sezon yaşadığı kötü günleri  unutmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip kalan 8 maçta en fazla puanı toplayarak ligde kalmak ve geleceğe umutla bakmak istiyor.

Konyaspor’da Teknik Direktör  Bülent Korkmaz, oyuncularını kalan 8 haftaya hazırlamak adına büyük çaba gösteriyor  Deneyimli teknik adam, takım çalışmalarından yaklaşık 1,5 uzak kalan oyuncuların fiziksel olarak erteleme öncesindeki duruma gelmesi adına gayret gösteriyor. Çalışmalarda aktif bir şekilde rol alan Korkmaz, fizik ve kondisyon antrenmanlarının yanı sıra mental olarak da oyuncularını kalan sürece hazırlamaya da gayret ediyor. 

Şuanda takım halinde çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlı ekip moralli bir şekilde Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Konyaspor kalan 8 maçtan maksimumum puanı çıkararak ligde kalmak ve  bu kötü sezonu ardında bırakmak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe’yi yenerek çıkışa geçmişken ligler ertelenmişti. Liglerin devam etmesiyle birlikte yeşil-beyazlı ekip kümede kalma mücadelesine devam edecek. İttifak Holding Konyaspor bu sezon  zorluklarla ve kümede kalma savaşı ile uğraşırken karşısına bir de Covid-19 problemi çıktı.  Sezonu içinde teknik direktörlük değişikliğine giden yeşil-beyazlı ekip Aykut Kocaman’ın yerine Bülent Korkmaz’ı getirmişti.  Korkmaz ile 5 maça çıkan Konyaspor son oyndığı Fenerbahçe maçını 1-0 kazanarak nefes almıştı. Kartal’ın tam bu galibiyetle çıkış yakalaması beklenirken bu kez de virüs nedeniyle ligler ertelendi. Konyaspor  liglerin başlama tarihine göre 2 buçuk 3 ay gibi bir süre futboldan uzak kaldı.

Süper Lig’de Konyaspor’un de yer aldığı düşme hattı bitime 8 maç kala tam anlamıyla yangın yeri. Puan cetvelinin son 10 sırasındaki takımlar düşme korkusunu yakından hissederken Gaziantep FK, Yukatel Denizlispor ve FTA Antalyaspor, diğer 7 takıma göre biraz daha avantajlı konumda bulunuyor. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.