Konyaspor kupada Çeyrek finale yükseldi

Konyaspor kupada Çeyrek finale yükseldi

Beysu Konyaspor Basketbol Ankara’da oynadığı Federasyon Kupası maçlarında gösterdiği başarılı performans ile adını çeyrek finale yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip grupta oynadığı 2 maçı kazanmasını bildi

Beysu Konyaspor Basketbol takımı Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig takımlarının yer aldığı Federasyon Kupası ikinci maçında BUDO Gemlik ile karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Yeşil-Beyazlı ekip 85-63 kazanarak kupada 2'de 2 yaptı. Bu sonuçla birlikte Konyaspor Basketbol Federasyon Kupası’nda çeyrek final oynamayı garantiledi.

Beysu Konyaspor mücadeleye Morgan, Mehmet Özdoğan, Can Özcan, Azizcan, Gueye ilk 5’i ile başladı. Yeşil-Beyazlılar, mücadelenin ilk çeyreğini 21-14 devre arasına ise 43-33 önde girdi. İyi oyununu son iki çeyrekte de sürdüren Beysu Konyaspor Basketbol üçüncü çeyreği 59-54 karşılaşmayı da 85-63 kazandı.

Konyaspor’da Matt Morgan 18 sayı, 4 ribaunt-5 asist, Mehmet Özdoğan 12 sayı-4 asist, Abdoulaye Gueye 12 sayı, 6 ribaunt, 4 asist, 2 top çalma, 2 blok, Hazer Avcı 11 sayı, 4 ribaunt, 4 asist kaydetti. Genç oyunculardan Altup Baştuğ 7 sayı, 5 ribaunt, Mustafa Ali Baran da 8 sayı, 2 ribaunt ile takıma katkı sağladı

TBF Erkekler Federasyon Kupası'nda ilk 2 maçlar sonunda A Grubu'nda Konyaspor ve OGM Ormanspor'un yanısıra, B Grubu'nda Mamak Belediyesi ve TED Ankara Kolejliler, C Grubu'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Balıkesir Belediyespor çeyrek finali garantileyen takımlar oldu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.