Konyaspor, kupada Alanyaspor’u konuk ediyor

Konyaspor, kupada Alanyaspor’u konuk ediyor

Fortis Türkiye Kupasına Manisaspor maçıyla havlu atan Konyaspor, bugün kupanın son maçında Alanyasporu konuk ediyor.

Yeşil-beyazlıların Ankaraspor maçı öncesi ter atacağı mücadele saat 13:30’da Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı’nda başlayacak. Karşılaşmayı Mürvet Sezer yönetecek. Sezer’in yardımcılığını Muhammed Yumak,Samet Çavuş yapacak.

Kupada bu sezon tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşayan Konyaspor, Sivasspor, Denizlispor ve Manisaspor’a 1-0’lık skorlarla mağlup olmuştu. Türkiye kupasına puanla ve golle veda etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlı oyuncular bugünkü maçın hazırlıklarını tamamladı. Dün son çalışmasını öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde saat 14:00’de başlayan antrenmanda sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz ve Recep Aydın takımdan ayrı çalışırken, Koray İçten salonda kuvvet çalışması yaptı.Düzkoşu, toplu ve topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, iki grup halinde oynanan dar alanda pas çalışması ve top tekniğine dayalı çalışma ile sona erdi.Yeşil-beyazlı oyuncular daha sonra kampa girdi.
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Alanyaspor maçını kazanarak kendilerini affettireceklerini söyledi. Düzkaya, kupada bu sezon istenmeyen sonuçlar aldıklarını, ancak lige dönmek zorunda olduklarını ifade eden Düzkaya, “ Alanyaspor maçına çeyrek final hesaplarını yaptığımız bir maç olarak bakmak isterdik ama olmadı. Bu sezon kupada kötü sonuçlar aldık. Artık tamamen ligi düşünüyoruz. Bugünkü Alanyaspor maçını kazanarak Ankaraspor maçı öncesi moral bulmak istiyoruz” dedi.
İlk yarıda hedeflediklerinden daha az puan toplamalarına rağmen ikinci yarıdan umutlu olduklarını vurgulayan Düzkaya, “Ekonomik krizi derinlerine kadar yaşayan bir kulübüz. Transfer sürecinde geç kaldık ama her şeye rağmen ikinci yarıdan umutluyum. Umarım Ankaraspor maçıyla birlikte güzel sonuçlar alırız ve alt sıralardan kurtuluruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.