Konyaspor kritik tarihi bekliyor

Konyaspor kritik tarihi bekliyor

Tümosan Konyaspor kritik tarihi beklemeye başladı. Yeşil-beyazlı ekip ara transfer dönemi için gün sayıyor.

Süper Lig'de ara transfer dönemi için geri sayım başladı. 2023-2024 Süper Lig ara transfer dönemiyle birlikte, takımlar eksik olduğu bölgelere takviyeler yapacak. Futbolseverler ise tuttukları takımların yapacakları transferleri merak etmeye başladı.

Tümosan Konyaspor’da da taraftarlar merakla yapılacak transferleri beklemeye başladı.
Ligde sıkıntılı günler geçiren Tümosan Konyaspor’u devre arasında büyük bir değişim bekliyor. Yönetimi değişen yeşil-beyazlı ekipte kadroda da büyük değişimin yaşanması bekleniyor. Yapılacak transferlerle takımın çehresinin yenileceği konuşuluyor.
Sezon başındaki hatayı tekrarlamak istemeyen yeni başkan Ömer Korkmaz ve yönetimi takıma direkt katkı sağlayacak istikrarlı isimlerle anlaşma sağlamak istiyor.

Tümosan Konyaspor’da büyük hayal kırıklığı yaşatan transferlerle devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. Özellikle büyük beklentilerle transfer edilen Yunus Mallı başta olmak üzere takıma son gün katılan Gökhan Töre ile birlikte bazı yerli ve yabancı isimlerle de yol ayrımının yaşanması bekleniyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından sene başında yayımlanan transfer takvimi sonrasında ara transfer dönemi tarihi belli oldu.
Buna göre; Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

İLK TRANSFER DÖNEMİ 15 EYLÜL'DE SONA ERDİ

Futbolda, "yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başladı.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, 26 Haziran'da başlayan transfer dönemi 15 Eylül'de sona erdi.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.