Konyaspor kötü sürpriz istemiyor

Konyaspor kötü sürpriz istemiyor

Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan Konyaspor sezonun 5. hafta maçında pazar günü henüz puanı olmayan Giresunspor’a konuk olacak. Karşılaşma 13.30’da başlayacak

İttifak Holding Konyaspor Süper Lig’in 5. hafta maçında yarın deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak. Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele pazar günü saat 13.30’da başlayacak.

KarşılaşmayıVolkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Gökhan Barcın yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Murat Erdoğan olacak

Süper Lig'e fırtına gibi giren ve ilk 4 haftada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla puan tablosunda 4.basamakta yer alarak zirveyi kovalayan Konyaspor, 5.haftada Giresun deplasmanına çıkacak. Ligde galibiyeti bulunmayan ve zor günler geçiren Giresunspor karşısında 3 puan savaşı verecek olan Yeşil-Beyazlı takım Pazar günü ilk 4 haftada sergilediği futbolu oynayarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor Konyaspor, galibiyetle ayrıldığı takdirde hem zirve yarışını sürdürecek hem de namağlup unvanını koruyacak.

Süper Ligin 5.haftasında deplasmanda Giresunspor’a konuk olacak olan Konyaspor rakibi ile 16 kez karşılaştı. Pazar günü oynanacak olan mücadele ile her iki ekip 17.kez birbirlerine rakip olacak.

Konyaspor, rakibi ile 8 kez Türkiye 2.Futbol Ligi, 4 kez Türkiye 1.Futbol Ligi, 2 kez Türkiye Kupası ve 2 kez de hazırlık maçı olmak üzere toplamda 16 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Konyaspor, 9 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alırken, rakip filelere 21 gol kaydetti. Yeşil-Beyazlılar kalesinde ise 13 gol gördü.

SPOR SERVİSİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum