"Konyaspor Koleji'ne destek vereceğiz"

"Konyaspor Koleji'ne destek vereceğiz"

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Ekrem Coşkun Etlekmek, Konya basını ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, "Buradan kar elde edersek bu maddiyat Konyaspor Koleji’ne bağışlanacak. "" dedi

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Ekrem Coşkun Etlekmek Yönetim Kurulu Başkanı ve çalışanları Konya basını ile buluştu. Programdan sonra konuşan Konyaspor'un eski yöneticilerinden Ekrem Coşkun Etlekmek Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, "Konya’da hayat etlekmekle başlıyor ve etlekmekle bitiyor. Etlekmeğin başkentinde döneri belli bir yere taşımaya çalıştık. Hayalimde etlekmekçilik yapmak vardı ve nasip bugüneymiş. En büyük mutluluğum Konya şehrinin iki markası olan etlekmek ve Konyaspor’u aynı yerde MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda birleştirdik. Etlekmek’e yeni bir boyu kazandırmak istedik ve kendimize ait bir menü oluşturduk. Bu menüyle beraber hemşehrilerimizin hizmetine, takdirine sunduk. İyi bit işletmeciyseniz, iyi bir döner ustası ve iyi bir etlekmek ustası bulabiliyorsunuz ve o kişilerle uzun yıllar çalışabiliyorsunuz. Etlekmek bence Konya’nın tanıtımı için çok önemli. Etlekmek’in hak ettiği yerde olmadığını düşünüyorum. Şehrimize, Konyaspor’umuza ve il dışından gelecek misafirlerimize hayırlı olsun. Konya’da tek şubemiz olacak o da burası. Başka şube açmayacağız. Etlekmek işinden çok ekmek yiyen esnafımız var. Piyasayı bozmama düşüncesindeyiz" dedi.

adsiz-003.jpg
TÜRKİYE GENELİNDe 250 ŞUBEMİZ VAR

Türkiye genelinde 250 döner şubesi ile hizmet verdiklerini aktaran Ekrem Coşkun, şunları söyledi: "Zirveye gelmek kolay ama zirvede durmak çok sıkıntılı. Türkiye genelinde 250 şubemiz var. Zirvede kalabilme adına ekibimizle beraber, ciddi anlamda çaba sarf ediyoruz. Döner işinde de çalışmalarımız sürüyor, yeti atılımlar yapıyoruz dönerimizi tekelden çıkarıp kaliteyi sürdürebilir kılıyoruz. Ekrem Coşkun Döner’i hangi bölgede yerseniz aynı standartı ve lezzeti bulacaksınız. Etlekmek işi farklı, en ufak bir şey lezzeti bozabilir. İlerleyen süreçte devamlılığı sağlayıp ve lezzeti hemşehrilerimize beğendirirsek talep olduğu halde etliekmek işinde ilerleyebiliriz. İşimizde tam anlamıyla başarılı oldum diyebilmem için dünyada başarılı olmamız lazım. Ekrem Coşkun ailesinin ana amaçlarından biri dünyada başarılı olmaktır."

KONYASPOR KOLEJİNE DESTEK VERECEĞİZ

Konyaspor Kolejine de maddi anlamda destek vereceklerini aktaran Coşkun, "Bakanımız Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Konyaspor Başkanımız Fatih Özgökçen ile çok değerli bir düşüncemiz var. Buradan kar elde edersek bu maddiyat Konyaspor Koleji’ne bağışlanacak. Türk futbolunda büyük bir hastalık var ve bu kangren haline geldi. Altyapıdan oyuncu yetişmiyor. Çocuklar teknolojik araçlarla çok vakit geçiriyorlar ve gerekli beslenmeyi ve fiziksel güçlenmeyi yapamıyorlar. Dolayısıyla burada ilköğretim, ortaöğretim ve lise şeklinde bir planlama yaparsak iyi noktalara gelebiliriz. Burada öğrenciler eğitimlerini alırken, bir yandan da sporlarını yapabilirler. Bu projede 500 öğrenci okutabilirsek bunlardan 50 tanesi futbolcu olursa geriye kalan 450 tanesi ise iyi bir vatandaş olur.”

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.