Konyaspor kendine geldi

Konyaspor kendine geldi

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle toparlanan İ.H Konyaspor gol sayısı ile de dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz haftalarda gol sıkıntısı yaşarken son 2 maçta 5 gol birden attı.

İttifak Holding Konyaspor, son 2 maçtaki galibiyetlerle büyük bir mola buldu. Yeşil-beyazlı ekip 2 maçta attığı 5 golle de gol suskunluğunu bozdu. Konyaspor bu galibiyetlerle 12. sıraya yükselirken, küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını da 6'ya çıkardı ve rahatladı

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta geride kalırken, temsilcimiz 12. sıraya yükseldi. Konyaspor'un 9. sırada yer alan Antalyaspor ile arasında ise sadece 3 puanlık bir fark bulunuyor. Küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkaran temsilcimiz, bu haftaki Gaziantep FK maçını kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

İLK TESPİTİM ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİYDİ

Teknik Direktörlüğe İlhan Palut'un gelişiyle çıkışa geçen Konyaspor, art arda aldığı 2 galibiyet ve attığı 5 gol ile kendine geldi. Palut takımın başına ilk geldiğinde yaptığı tespitin özgüven eksikliği olduğunu söyledi.Yeni Malatyaspor deplasmanında, 2-0 geriye düşmesinde karşın maçı çevirerek 2-3 galip gelen Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, "Konyaspor'daki ilk tesipitikm, bir özgüven eksikliğiydi. Beşiktaş kupa maçıyla başladık. Denizlispor maçı, galibiyet ve Malatyaspor galibiyeti... tabii ki özgüven aşılayarak, motivasyonu arttırdık ve potansiyeli yüksek oyuncuları önceki sezonlarda olduğu gibi başarıya kanalize etmeye çalıştık" dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

İttifak Holding Konyaspor, 26 Şubat Cuma günü 27. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük aranın ardından yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde, Kayacık Tesisleri’mizde saat 12:30’da başlayan antrenmana, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan oyuncular Musa Çağıran, Jesse Sekidika, Marin Anicic ile Alper Uludağ katılmadı.

Volkan Fındıklı ve Levan Shengelia’nın takımdan ayrı olarak fizyoterapist Salih Kırışka yönetiminde çalıştığı antrenmanda, Amir Hadziahmetovic ve İbrahim Sehic takımla birlikte çalıştı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti.

6’ya 6 oyun ile devam eden antrenman, salonda gerçekleştirilen kuvvet çalışması ile tamamlandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.