Konyaspor kadro değerinde 14. sırada

Konyaspor kadro değerinde 14. sırada

Konyaspor kadro değeri sıralamasında 14. sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekibin kadro değeri 26.28 milyon Euro olarak güncellendi. Yeşil-beyazlı ekibin en değerli oyuncusu ise Amir Hadziahmetovic oldu.

Transfermarkt.com.tr, Süper Lig’deki kulüplerin kadro değerlerini güncelledi. Konyaspor kadro değeri sıralamasında 14. sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekibin kadro değeri 26.28 milyon Euro olarak güncellendi. Kadro değeri en yüksek takım ise Galatasaray oldu. Belhanda'nın gidişiyle, Galatasaray'ın değeri 100 milyon'un altına düştü. Güncelleme sonrası yükselen sarı kırmızılıların kadro değeri ancak 99 milyon Euro‘ya ulaştı ve 100 milyon Euro‘nun altında kalmış oldu. Fenerbahçe 96 milyon Euro ile 2. sırada yer alırken Beşiktaş ise 87 milyon Euro ile 3. basamakta yer aldı. Ligin kadro değeri en düşük takımlar ise 12’şer milyon Euro ile Gençlerbirliği ve Erzurumspor oldu.

KARTAL’IN EN DEĞERLİ OYUNCUSU AMİR

Transfermarkt.com.tr, Süper Lig’deki tüm oyuncuların değerlerini güncelledi. Tam 629 oyuncunun değerleri incelenip masaya yatırıldı. Hatayspor’lu Aaron Boupendza değeri enfazla artan oyuncu oldu. Değeri 450 bin Euro’dan 7 milyon Euro’ya yükseldi. Gabonlu futbolcu Transfermarkt rekoru kırdı. Artışı tam yüzde bin 455.

Yapılan inceleme sonucunda Konyaspor’un en fazla değerini arttıran oyuncusu ise genç Amir oldu.

Konyaspor'un en değerli oyuncusu 2,2 milyon Euro kadro değeri ile Amir Hadziahmetovic oldu.

Jevtovic, değerini 1,9 milyon Euroya, Abdülkerim Bardakcı ise 1,8 milyon Euroya çıkardı.

Farouk Miya'nın değeri ise 2 milyona düştü.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.