Konyaspor iyi başladı,  arkası gelsin

Konyaspor iyi başladı, arkası gelsin

Konyaspor yaşanan sıkıntılara rağmen sezona iyi bir başlangıç yaptı. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 3 maçta 5 puan topladı. Konyaspor milli arada fizik kondisyon eksiğini kapatmak için çalışacak.

Oynadığı 3 maçta 5 puan toplayan İttifak Holding Konyaspor, milli maç arasına moralli girdi. Yeşil-beyazlı ekip sezonun başlamasına kısa süre kala yaşanan teknik direktör istifası ve transfer politikasıyla eleştirilirek lige başlasa da gösterdiği performans ile taraftarını mutlu etti.

Ittifak Holding Konyaspor, sezona iyi başlarken oynadığı 3 maçı da kaybetmedi. Bu maçlarda sadece bir gol yiyen yeşil-beyazlı ekip, genel olarak performansıyla gelecek adına umut verdi

Fizik kondisyon açısından biraz sıkıntı yaşayan Konyaspor milli arada bu eksiklerini gidermeye çalışacak. Yeşil-beyazlı ekibin milli aradan sonra sahaya daha iyi performans ortaya koyması bekleniyor.

Anadolu Kartalı, sezona iyi bir başlangıç yaptı ve oynadığı 3 karşılaşmada 5 puan toplamayı başardı. Deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği ve Denizlispor mücadelelerinden puan çıkaran ve aynı zamanda kalesini gole kapatan İsmail Kartalın ekibi, sahasındaki Beşiktaş maçını da ise 4-1 kazanmıştı. Sezonun ilk haftasını maç yapmadan geçiren Konyaspor, geride kalan bölümde genel olarak performansıyla gelecek adına umut verdi. Bu sezon sıkıntısız bir sezon geçirmek isteyen Konyaspor, ilk 10 içinde yer almayı planlıyor. Bülent Korkmaz'ın ayrılığı sonrası göreve gelen teknik direktör İsmail Kartal, takımın daha da iyi duruma geleceği noktasında umutlu konuştu. Fizik olarak her geçen hafta daha iyi duruma geldiklerini hatırlatan deneyimli teknik adam, milli maç arasını çok iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. Gelişmekte olan bir takım olduklarını dile getiren 59 yaşındaki teknik adam, Konyaspor'u iyi duruma getireceklerine inandığını söyledi. Öte yandan büyük umutlarla transfer edilen Samuel Eduok, Denizlispor maçında da şans bulamadı. Hırvatistan'ın Hajduk Split takımından satın alma opsiyonuyla bir sezonluğuna kiralanan 26 yaşındaki Nijeryalı kanat oyuncusu. Beşiktaş maçından sonra Denizli deplasmanında da forma giymedi. Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna giren ancak fiziksel olarak yetersiz bir görüntü çizen Eduok'un milli maç arasında eksiklerini tamamlayarak hazır hale gelmesi bekleniyor

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.