Konyaspor İstanbul’da kamp yapacak

Konyaspor İstanbul’da kamp yapacak

Trendyol Süper Lig’de sezonun ikinci devresinde zorlu bir periyoda girecek olan Konyaspor, üst üste oynayacağı Galatasaray ve Fenerbahçe maçları için İstanbul’da kampa girecek.

Trendyol Süper Lig’de sezonun ikinci devresinde zorlu bir periyoda girecek olan Konyaspor, üst üste oynayacağı Galatasaray ve Fenerbahçe maçları için İstanbul’da kampa girecek.

Sezonun 19.haftasında 7 Ocak’ta Galatasaray’a konuk olacak Konyaspor, bu maçın ardından 10 Ocak’ta 16.haftanın erteleme maçında Fenerbahçe ile Kadıköy’dekarşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip, bu iki karşılaşma için 5 günlük bir İstanbul kampı yapacak. 6 Ocak cumartesi günü öğleden sonra tarifeli uçak ile İstanbul’a gidecek olan Konyaspor, 10 Ocak Çarşamba gecesine kadar İstanbul’da kalacak. Yeşil-beyazlı ekip 14 Ocak tarihinde İstanbluspor ile deplasmanda oynayacağı maç için Konya’ya dönecek ve çalışmalarını kendi tesislerinde yapacak.

14 Ocak’taki İstanbulspor maçına Konya’da hazırlanacak olan yeşil-beyazlılar, tarifeli uçak ile İstanbul’a uçacak.

Tümosan Konyaspor 22 günde birbirinden kritik 7 maça çıkacak. Galatasaray, Fenerbahçe, İstanbulspor ve Gaziantep’le deplasmanda karşılaşacak Anadolu Kartalı sahasında Antalyaspor, Başakşehir ve kupada ise Göztepe’yi konuk edecek.

Konyaspor, bu süreçte ilk sınavını 7 Ocak Pazar günü Galatasaray deplasmanında verecek. Hemen 3 gün sonra 10 Ocak’ta 16.haftanın erteleme maçında Fenerbahçe’ye, 14 Ocak’ta ise İstanbulspor’a konuk olacak.

Yeşil-beyazlı ekip, İstanbul maratonunu bitirdikten sonra yeni yılın ilk iç saha maçına Kupada 18 Ocak perşembe günü Göztepe karşısında çıkacak.

Anadolu Kartalı, 21 Ocak’ta Antalyaspor’u misafir ettikten sonra 3 gün sonra 24 Ocak’ta Gaziantep’in yolunu tutacak.

Konyaspor Ocak ayındaki zorlu süreci 23.hafta maçında 28 Ocak tarihinde Konya’da oynanacak Başakşehir müsabakasıyla tamamlayacak.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum